Megérkezés dátuma:
Személyek:
Szobák:
induló árak Ft 20375
A legolcsóbb ár az elmúlt 48 órában
A legjobb utazási oldalak legjobb ajánlatait mutatjuk meg!
Chateau de Limont***
29 vélemény
Értékelések Hotel Chateau de Limont***
Rue du Château 34, 4357, Limont
Szeretné tudni, hogy mit kell várni ettől a szálláshelytől: Hotel Chateau de Limont*** (Limont)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket.
Hotel Chateau de Limont ennyit kap: 8,3 / 10, a következő alapján: 29 vélemény
Szeretné tudni, hogy mit lehet várni ettől a szálláshelytől: Hotel Chateau de Limont***(Limont)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket. Ezt is megtekintheti a Zooveren: 104 fényképek nyaralásokról,erről: Chateau de Limont***,Hotel Ezt láthatja: 1 videó, erről: Chateau de Limont***, Hotel Még keresgél? Nézze meg az itteni szálláshelyeket: Belgium Nézzen meg minden szálláslehetőséget itt: Luik Hasonlítsa össze ezt Hotel,Chateau de Limont*** más helyekkel itt: Limont
Türelmét kérem...
Sajnos nincsenek vélemények magyar nyelven erről Chateau de Limont***/Limont. De Ön leírhatja véleményét.

Volt már ezen a szálláshelyen?

Betűméret: A A A

9,3
Mutasson értékeléseket erről:
Értékelések ezen a nyelven:
Párok, 2013
"Y séjourner : la plénitude, le calme et le repos"
Claude Larcin
10,0
2013. május 23. Belle chambre spacieuse donnant sur le beau parc. Nouvelle TV, Wifi gratuit, accès même dans la verrière. Le buffet VIP du petit déjeuner vaut amplement les 5 euros de supplément. Les dalles du restaurant sont rénovées et très belles. Hamonie entre l'ancien et le moderne. Le personnel très gentil et serviable. On sent le plaisir du travail bien fait.
Le gérant est accueillant, sympathique et commercial. Nous sommes marcheurs et y reviendrons lors de nos marches dans la région.

máj. 2013
"Een heerlijke voltreffer !"
Vincent Ongenaet
8,0
2013. május 05. Zeer rustig gelegen. Vriendelijk personeel. Gastvrije patron met wie je vlot kan omgaan in perfect Nederlands, een man met veel humor en voor overleg vatbaar.
Lekkere keuken.
Ruime kamers met mooi uitzicht op de volle natuur. Misschien iets meer aandacht voor netheid op de kamers!
eigenaar denis Gravet, 2013. május 09.
Tulajdonos mondja::  beste Hele Famillie Ongenaet en vrienden, dank voor deze mooie woorden. De Kamersdames zullen inderdaad nog meer opletten voor perfekte kamers (dank voor de tip! dat help mij ook om ze te motiveren, het is zeer druk momenteel), Het was voor ons ook zeer aangenaam met jullie te praten. nogmaals dank voor jullie positive ingesteldheid, dat kunnen wij ook apprecieren. tot een volgende keer.

Párok, máj. 2013
"Fantastische accomodatie met super eigenaar"
ray
10,0
2013. május 04. Bij chateau limont voel je je als gast echt welkom. Niets is teveel en de eigenaar is zeer vriendelijk en klantgericht. Hij weet het verblijf met een beetje extra aandacht zeer te veraangenamen. Wij hebben een heel mooi en romantisch weekend gehad, mede door de lieve mensen die hier werken en het de gasten aan niets laten ontbreken. De jaccuzzi is eveneens een waardevolle toevoeging voor een compleet weekend onthaasten... Onze welgemeende complimenten.
eigenaar Denis Gravet, 2013. május 05.
Tulajdonos mondja::  beste Allebei, eerst en vooral dank voor deze mooie woorden van de hele ploeg (excuses als er hier of daar enkele fauten zijn maar mijn geschreven Nederlands is minder goed dan mijn gesproken NL) . Ik moet wel toegeven dat vriendelijke en lieve klanten zoals U (en nog veel andere natuurlijk) ons de extra moet geven om nog beter te doen. dus nogmaals dank voor deze mooie woorden en veel liefde en geluk aan Jullie voor de toekomst.

További ajánlatokat talál Hotel Chateau de Limont*** vonatkozóan itt:

Párok, ápr. 2013
"Ontspannen plek"
ben
7,0
2013. április 29. Chateau Limont een prettie plek om te relaxen. Voor vertier moet je zoeken. Dit ligt niet aan het chateau maar de omgeving bied weinig. Wel mooi landschap.
Service is prima, kamers zijn ruim voldoende alleen het was een beetje fris.
Voor kinderen is ruimte genoeg maar moeten zich zelf vermaken en dat is tegenwoordig vreemd.
eigenaar Denis Gravet eigenaar, 2013. május 05.
Tulajdonos mondja::  beste Heer Ben Boers, dank voor deze positive beoordeling. wij liggen inderdaad in een zeer rustige omgeving. iK vind goed dat u deze meldt naar de andere klanten toe. ik neem wel de vrijheid om bij te voegen dat in een cirkel van 20 km heeeeeel veeeeel te doen is. alle inlichtingen hebt u aan de receptie en op de kamer kunnen vinden (de meeste zijn ook in het Neederlands). de kinderen zijn inderdaad welkom : ping pong, spelletjes, kicker, zijn ter beschikking zonder probleem. alleen vragen aan de receptie en het is ter beschikking. Hopend van dienst zijn geweest, nogemals dank van de hele ploeg voor deze mooie woorden. tot een volgende keer.

Csoport, márc. 2013
"Gewoonweg "Perfect" !"
Marina
10,0
2013. március 28. Het voorbije weekend in Château de Limont was alweer eentje om nooit meer te vergeten. Mooi en gezellig interieur, een prachtig park voor mens en dier, lekker eten en uitstekende bediening, heel gastvrij ontvangst,...
In één woord samen te vatten: "Perfect" !
We kijken reeds uit naar oktober voor ons herfstweekend.
eigenaar denis Gravet, 2013. március 30.
Tulajdonos mondja::  beste Marina, Beste allebei, onze ploeg doet inderdaad altijd zijn best voor onze klanten. ik geef toe dat het altijd een mooie moment is om zo een aangename beoordeling te krijgen. duizend keer bedank, ik geef het door aan alle medewerkers. en nog een goede poot aan onze Fuego. tot binnekort met genoegen. en prettige Paasfeesten voor iedereen. Denis.

Párok, 2013
"Gastvrije kasteelcharme"
Noël Steen
9,0
2013. március 02. Château de Limont ligt tussen Tongeren en Hoei (Huy) en ook niet zo ver van Luik en van Durbuy (55km), in een rustig kader, tussen uitgestrekte velden.
U wordt er vriendelijk ontvangen in uw taal. het eten is lekker, af en toe zijn er festiviteiten, zoals met Valentijn (aanrader, goede muziek, voor jong en jong van hart...).
eigenaar Denis Gravet, 2013. március 04.
Tulajdonos mondja::  beste Heer Steen, in name van de hele ploeg dank voor deze mooie woorden. Het is altiijd aangenaman te weten dat onze klanten onze inspanningen voor een mooie verblijf te laten gebeuren gewaardeerd hebben. wij zijn inderdaad kortbij veel aktiviteiten, maar ook rustig gelegen. uw omschrijving is perfekt. wij danken u! dankzij deze positieve maar ook explicatieve beoordeling, kunnen de toekomstige klanten weten dat het kasteel dichtibij vanalles te doen is. Tot binnenkort terug op chateau de lImont. Denis Gravet

Párok, febr. 2013
"Prachtige Locatie"
Marc De Swert
10,0
2013. február 18. ChâTeau de Limont is een "Zen" plaats! Altijd een familiale ontvangst door dhr. Gravet! Personeel klantvriendelijk, restaurant is een topper. een Aanrader voor ontsressing.
eigenaar Denis Gravet eigenaar, 2013. február 20.
Tulajdonos mondja::  Beste Marc en Diana, veel dank voor deze zeer positieve beoordeling. Jullie komen al jaren (ik denk meer dan 5) en ik weet dat de hele ploeg altijd zijn best doet voor de klanten. maar uw mooie worden van vaste klanten zoals U op Zoover heeft een extra waarde aan uw boodschap. Tot binnenkort terug op de Chateau Denis

Párok, febr. 2013
"Tot in de puntjes verzorgd !"
Borra
10,0
2013. február 18. Wij hebben een fantastisch valentijnweekend gehad met alles erop en eraan. Voor herhaling vatbaar !
eigenaar Denis Gravet Eigenaar, 2013. február 20.
Tulajdonos mondja::  beste Mr en Mvr Borra. dank voor deze mooie woorden en een 10/10. Wij organiseren elk jaar Sint Valentijn en het is altijd een zeer groot succes. ik denk dat ik mag inderdaad bevestigd dat alles perfekt verlopen is. Dus tot binnekort terug op De Chateau en nogmaals bedankt voor deze zeer positieve beoordeling. ik geef die door aan de medewerkers. denis Gravet

Párok, 2012
"Agréable et à refaire"
Véro66
9,0
2012. december 11. je voulais simplement dire que cette maison est agréable, bon resto, propre, personnel gentil, juste un peu rafraichir les chambres bien qu'elle sont d'un très bon niveau. prour le prix payé je suis très contente. le patron me dit faire la même action l'année prochaine et je reviendrai. petit dej un peu simle je n ai pas pris le complément car petite mangeuse, cependant correct.
eigenaar Denis Gravet Propriétaire, 2013. január 28.
Tulajdonos mondja::  Chère Madame Véro, grand merci de ces bons mots. en effet nous referons les actions lowcost en 2013. la quasi totalité des clients sont très contents de cette nouvelle approche dans le secteur hotelier. Value for money! et je crois que ce sera la toute grande tendance Horeca dans les années à venir. De grandes réductions à la base et la posibilité de pouvoir choisir ses compléments comme le petit dejeuner VIP ou le passage de la femme de chambre sur demande, .... Je vous remercie encore d'avoir mis ce gentil commentaire et votre vision sur les services. cela aidera beaucoup d'autres internautes. très bonne année 2013

Párok, nov. 2012
"Dit nooit meer"
Johan laroy
2,0
3,0
1,0
3,0
2,0
2012. november 24. We hadden een romantisch weekend voor 2 geboekt met privejacuzzi en cava....direct bij onze aankomst werd ons gemeld dat de jacuzi al een tijdje onherstelbaar defect was en de nieuwe nog niet was geleverd...tje daarvoor hadden we wel geboekt en werden we niet verwittigd.......
Ons continentaal ontbijt(20euro) bestond uit 1 croissant, koffie of tee, of oplos chocomelk, kalkoenfileetje,hesp of kaas, choco en confituur en fruitsap.
Niet eens een yohurt of stuk fruit, zelfs geen water, amai een echte schande.
Eten in het restaurant kon niet wegens volzet...De gps zijn werk laten doen, zoeken naar restaurantjes in de omgeving, gesloten of failliet, welgeteld 1 wegrestaurant en cafe gevonden, enige mogelijkheid, luik 20 km verder..Mooie tuin, alhoewel enkel de voetstukken van de stanbeelden het overleefd hebben....Schimmel in de badkamer, her en der vochtplekken, loskomend behang, vuile ongewassen overgordijnen etc...
VERGANE GLORIE .....
eigenaar Denis Gravet propriétaire, 2013. január 29.
Tulajdonos mondja::  Beste Heer Laroy, ik dank u voor deze beoordeling. onze jacuzzi was inderdaad in panne gevallen. die was niet meer te maken en binnen de week was er een nieuw geplaatst. wij hebben u als compensatie een fles cava of vip-ontbijten voorgestelt zoals alle klanten dat weekend. u hebt voor de cava gekozen. U had ook VIP buffeten kunnen bijbestellen. Betreffende het restaurant, inderdaad, onze aanbiedingen zijn zeer aantrekkelijk en zijn wij regelmatig volgeboekt. alle klanten van het hotel hebben voorgang. Als u de inlichtingen leest die u krijgt bij U reservering, wordt u verwittigd op dat punt en u hebt zelf de mogelijkheid om te reserveren op dat moment of als ik het vraag bijaankomst de vrijdag. U hebt dat niet willen doen bij aankomst wat inderdaad u recht is, maar als wij dan volgeboekt zijn dan is dat te laat. ik vind spijtig de manier dat u de zaken voorstelt, maar ik dank u voor deze bericht, die laat mij toe om de andere klanten uitleg te geven. MVG

Zoover link az Ön weboldalára

Több lehetőségért kattintson ide

Poll

Melyik nemzet turistái idegesítik Önt legjobban a nyaraláson?

Ön tulajdonos?

A Zoover különböző szolgáltatásokat nyújt a tulajdonosoknak.Több információhoz kattintson ide!