Gyerekekhez való viszonyulás
10,0
2013. május 12.
Prima ligging, direct aan zee met het mooiste strand. Het complex wordt goed onderhouden en is superschoon. De buffetten zijn super. Iedere dag afwisseling, veel keus en eten van uitstekende kwaliteit en de bediening super. De kamers zijn prima, worden goed schoongemaakt en 2 x week nieuw beddengoed. De handdoeken worden dagelijks vervangen. Volop animatie voor wie dat leuk vind. Voor kinderen is er genoeg te doen, van een super-zwembad, tot kidsclub. Ook snorkelaars kunnen genoeg zien, letterlijk 10 meter het water in. Veel (ook grotere) vissen, roggen, schelpen e.d. Voor Dominicaanse begrippen is dit een accomodatie die absoluut 5 sterren verdient. Wat het eten en de service betreft is het zelfs beter dan hetgeen je in NL krijgt voorgeschoteld. Zeer internationaal publiek, weinig zuipvolk en weinig russen. Personeel is overal zeer behulpzaam en vriendelijk. Aandachtspuntje voor het management is de receptie. Het personeel besteed weinig aandacht aan de gasten en het duurt te lang.
Gyerekekhez való viszonyulás
8,0
2013. február 04.
Wij zijn voor de 4e keer naar iberostar bavaro geweest room 2531 + 2532
Het is jammer dat de kamers geen update krijgen ( bedden doorgezakt / douchegordijjn ipv glazendoeken ) personeel is super attent en zal er alles aan doen om je het naar je zin te maken. excusies zijn in verhouding erg duur ( plus 30%) Saona diamond aan te raden 165 dollar
Luchthaven punta cana geven geen informatie over vertragingen lopen vaak op tot 2 uur maar dat is normaal
Tulajdonos mondja::
Geachte klant,
Bedankt voor het kiezen Iberostar Bavaro. Namens de hotelmanager Dejan Grubanov, bedankt voor de herziening op Zoover.
Jammer om te horen dat ons hotel niet aan uw verwachtingen. Waarderen uw goede commentaren over de uitstekende service van onze medewerkers. Bij Iberostar geniet ervan een ster te zijn.
Met vriendelijke groet,