Értékelések Kemping Les Alicourts Resort*****

2013. június 19.

Les Alicourts Resort*****
356 vélemény
Értékelések Kemping Les Alicourts Resort*****
Domaine des Alicourts , F-41300, Pierrefitte sur Sauldre (Loir et Cher)
Hivatalos weboldal
Szeretné tudni, hogy mit kell várni ettől a szálláshelytől: Kemping Les Alicourts Resort***** (Pierrefitte sur Sauldre (Loir et Cher))?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket.
Kemping Les Alicourts Resort ennyit kap: 8,4 / 10, a következő alapján: 356 vélemény
Szeretné tudni, hogy mit lehet várni ettől a szálláshelytől: Kemping Les Alicourts Resort*****(Pierrefitte sur Sauldre (Loir et Cher))?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket. Ezt is megtekintheti a Zooveren: 291 fényképek nyaralásokról,erről: Les Alicourts Resort*****,Kemping Ezt láthatja: 1 videó, erről: Les Alicourts Resort*****, Kemping Még keresgél? Nézze meg az itteni szálláshelyeket: Franciaország Nézzen meg minden szálláslehetőséget itt: Centre Hasonlítsa össze ezt Kemping,Les Alicourts Resort***** más helyekkel itt: Pierrefitte sur Sauldre (Loir et Cher)
Türelmét kérem...
Sajnos nincsenek vélemények magyar nyelven erről Les Alicourts Resort*****/Pierrefitte sur Sauldre (Loir et Cher). De Ön leírhatja véleményét.

Volt már ezen a szálláshelyen?

Betűméret: A A A

Család kisgyerekekkel, máj. 2013
"Hele fijne plek, maar"
Liane
10,0
2013. június 13. Fijne plek, maar neem geen Wifi! Wij hadden internet afgenomen voor een week. Dat kost maar liefst 25 euro! En het bereik was heel slecht. Geld niet teruggekregen en ook geen compensatie, dus ook qua klachtenafhandeling niet tevreden. Verder een zeer goed verzorgde camping met veel te beleven voor (jonge) kinderen.

Család kisgyerekekkel, máj. 2013
"Ook in mei een aanrader!"
De Vos
8,0
2013. május 11. We hebben hier met hemelvaart een week in een stacaravan gezeten. Als je wel van de luxe en uitgebreide faciliteiten houdt, maar niet van grote drukte is deze camping in het voorseizoen helemaal top. De kinderbaden buiten zijn verwarmd en ook voor jonge kinderen goed te doen. Een deel van het buitenzwembad is nu overdekt. Helaas zijn alle bezienswaardigheden op ruime afstand en alleen met de auto te bereiken. Met kleine kinderen weer niet ideaal.

Család nagyobb gyerekekkel, máj. 2013
"Supercamping in voorseizoen"
Marieke
4,0
9,0
2013. május 13. Net terug van deze camping, hebben hier eerste week van mei verbleven.
Weer was niet helemaal super, maar we konden van 10:00 uur tot 13:00 uur gebruik maken van het overdekte zwembad met heerlijk warm water. De overkapping van het buitenzwembad was bijna klaar dat we weggingen en zal zeker voor extra (buiten) zwemuren kunnen zorgen op de wat frissere dagen. Animatie was al volop draaiende, en ik moet zeggen dat ze dit erg goed voor elkaar hadden. Het eten bij de afhaal was goed te noemen. Een nadeel was dat het echt wel een eindje van de leuke stadjes/uitstapjes ligt, maar dit wisten we van te voren. En waar je ook rekening mee kan houden is dat er op het park en in een straal van 6 km. geen mogelijkheid is geld op te nemen. Wel kan je overal met pin betalen (vanaf €10,-). Wij wilden namelijk nog een avond met de kinderen gebruik maken van de snookertafels en als je dan geen cash hebt is dit helaas niet mogelijk.

További ajánlatokat talál Kemping Les Alicourts Resort***** vonatkozóa...

Család kisgyerekekkel, aug. 2012
"Heer erg mooi Resort. heerlijk"
fam van der Bend
9,0
2012. augusztus 25. Heerlijke vakantie gehad, heel mooi park, keurig onderhouden.
Personeel erg vriendelijk, en praat goed engels.
Ze doen echt moeite voor je. We hadden een caravan/chalet nr 160, keurig onderhouden en was prima schoon. Je hebt een eigen stukje(tuin).
Restaurant zag er mooi uit, maar vonden wij wat tegenvallen, de afhaal was veel beter. Supermarkt in het dorpje verderop heel veel keuze.
Zwembad en het meertje helemaal super, wij hadden dan ook mazzel met het mooie weer, dikke 30 graden.
Animatie erg leuk. Het enige minpuntje vonden wij dat er niet buiten het park iets was, je moet echt met de auto op pad want alles is best op afstand.
Over het park zelf hebben we niet te klagen gehad, gewoon top.

Csoport, aug. 2012
"Leuke camping!"
Nadine
8,0
2012. augusztus 23. In augustus geweest met jonge kinderen, 3-kamer cottage. Ruime plek, schoon en met lakens e.d. Echt mooi zwembad, wat klein voor de zomerperiode, maar door het meertje met strandje ernaast goed te doen. Grote supermarkten in de buurt, 15/20 min. Rijden. Kasteel Chambord is zeker de moeite waard. Kinderen hebben n supertijd gehad, wat duurdere campingprijzen, maar de moeite waard. Restaurant niet geweest.

Receptie super aardig, animatie niet zoveel van gezien behalve 's avonds, frans en engelstalig . Show met de aap is zielig voor de aap, is beter af in een dierentuin.

Goeie camping!

Család nagyobb gyerekekkel, aug. 2012
"Erg leuke vakantie gehad."
M. Krijgsman
9,0
2012. augusztus 20. Wij vinden Les Alicourts een heel leuk resort, onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt. Er is ook veel te doen. Erg leuk zwembad. Het meer is ook erg leuk. Het vlot middenop het meer vonden de kinderen heel leuk. De mobile home was prima en superschoon bij aankomst. TourOperator Holidays. Ook prima ontvangst. Erg vriendelijk personeel. Wij hebben mooi weer gehad en niks te klagen. De stad Orleans is een leuke stad om naar toe te gaan. Ongeveer 65 km rijden. Kasteel Chambord is ook imposant. Misschien volgend jaar weer.

Család kisgyerekekkel, aug. 2012
"Leuke camping, omgeving wat suf"
Nikky
6,0
8,0
2012. augusztus 30. camping les alicourts is een erg mooi camping in een wat saaie omgeving.

Család kisgyerekekkel, 2012
"Prima camping voor gezin met kleine kinderen"
DanielleC
7,0
2012. augusztus 12. Overzichtelijke camping, meertje loopt geleidelijk af en er is een zwemgedeelte afgezet. Zwembad bestaat uit 3 baden, maar klein genoeg om overzicht te behouden. Vooral erg makkelijk als je kinderen in diverse leeftijdscategorieën hebt. Elke avond kinderdisco, de kinderen vragen er zelf om! Camping ligt afgelegen, met mooi weer hoef je de camping niet af, maar mocht je wat in de omgeving willen zien/doen, moet je er echt even met de auto voor op pad. Dichtstbijzijnde dorpje met supermarkt op 15km, iets om rekening mee te houden.

"Super!"
Fam K
9,0
2012. augusztus 12. Echt mooi resort.
De kids hebben zich heerlijk vermaakt met vriendjes (makkelijk contact te krijgen), speeltuinen, zwembad, skelter, strandje. Kortom heerlijke camping met goed sanitair, mooie plekken.
Leuke minidisco.
Wij gaan volgend jaar weer!

Család kisgyerekekkel, aug. 2012
"Vakantiepark pur sang, uitstekend."
Thijs
9,0
2012. szeptember 09. Een vakantiepark waar van alles te beleven en te doen is, heerlijk om met twee kleine kinderen te vertoeven. We hadden een chalet gehuurd en deze was ruim, schoon en rustig gelegen. Lekker twee weken buiten geleefd. Het weer zat mee en die paar dagen dat het bewolkt was hebben we tripjes in de omgeving gemaakt. Allemaal prima te berijden.

Zoover link az Ön weboldalára

Több lehetőségért kattintson ide

Szavazás

Melyik európai turista öltözködik a legjobban?

Ön tulajdonos?

A Zoover különböző szolgáltatásokat nyújt a tulajdonosoknak.Több információhoz kattintson ide!