Értékelések Kemping Chateau de Galaure***

2013. május 25.

Chateau de Galaure***
124 vélemény
Értékelések Kemping Chateau de Galaure***
D51, F-26330, Chateauneuf de Galaure (Drôme)
Hivatalos weboldal
Szeretné tudni, hogy mit kell várni ettől a szálláshelytől: Kemping Chateau de Galaure*** (Chateauneuf de Galaure (Drôme))?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket.
Kemping Chateau de Galaure ennyit kap: 6,5 / 10, a következő alapján: 124 vélemény
Szeretné tudni, hogy mit lehet várni ettől a szálláshelytől: Kemping Chateau de Galaure***(Chateauneuf de Galaure (Drôme))?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket. Ezt is megtekintheti a Zooveren: 139 fényképek nyaralásokról,erről: Chateau de Galaure***,Kemping Ezt láthatja: 3 videók, erről: Chateau de Galaure***, Kemping Még keresgél? Nézze meg az itteni szálláshelyeket: Franciaország Nézzen meg minden szálláslehetőséget itt: Rhône - Alps Hasonlítsa össze ezt Kemping,Chateau de Galaure*** más helyekkel itt: Chateauneuf de Galaure (Drôme)
Türelmét kérem...
Sajnos nincsenek vélemények magyar nyelven erről Chateau de Galaure***/Chateauneuf de Galaure (Drôme). De Ön leírhatja véleményét.

Volt már ezen a szálláshelyen?

Betűméret: A A A

"Super vakantie gehad"
brederhf
10,0
9,0
2013. május 12. Chateau de Galaure is een camping die van de zomer vast helemaal top wordt. Er zijn allemaal nieuwe ruime stacaravans en het terrein is flink uitgebreid. Ze waren nog druk bezig met het graven van een meertje met lekker zandstrand. Zag er al leuk uit. Het zwembad was nog erg fris in mei maar de nieuwe Lazy River was voor de kids al erg leuk. De vrije plaatsen zijn ruim. De huurtenten staan zoals bijna altijd netjes op een rij. De safaritenten staan wat verder uit elkaar tussen de bomen. Het animatieteam deed ook in het voorseizoen al heer erg haar best voor de kinderen die er waren. Elke dag voldoende activiteiten. Er was een avond met Tipy en Flora waar alle kids lekker aan de friet, frikandellen, kip nuggets etc zaten. De ouderen hebben lekker spare ribs gegeten bij de wild west avond. Je kon merken dat het seizoen net begonnen was want het liep nog wat rommelig met een nieuw team maar iedereen was erg behulpzaam. Zeker de Franse dame bij de receptie.

Család kisgyerekekkel, ápr. 2013
"Leuke camping"
Brenda
10,0
7,0
2013. május 11. Afgelopen meivakantie 2013 hebben wij genoten op de camping. Aangekomen in de sneeuw en een geweldig ontvangst! We kregen extra dekens omdat het erg koud was. Super service. Kidsclub vonden de kinderen (8 en 5) erg leuk. Er werd leuk ingespeeld op de behoefte van de kinderen bv. tijdens de warmere dagen activiteiten in en rond het zwembad. De mobilhome was compleet, heel, schoon en netjes. Het personeel is erg klantvriendelijk. Op een maandag hebben we met de eigenaar een rondleiding/wandeling gemaakt in en rond het dorp. Tijdens ons verblijf werd het restaurant opgepimpt met nieuwe tafels/stoelen snooker en flipperkast. Het team maakte de vakantie! Onze complimenten!

Párok, szept. 2012
"Geweldige vakantie gehad"
stadhouders
9,0
2012. szeptember 25. Mooie camping, grote plaatsen en heel schoon .Wij zaten in een mobilhome .Geweldig mooi ,schoon en netjes.Personeel heel vriendelijk .Zwembad heerlijk wel wat koud maar dat is altijd in deze regio.Wel rustig op de camping.Gaat al in sept dicht.Eten op de camping wat minder omdat er maar een kleine kaart was friet en pannekoeken..Maar in het dorp lekker pizza gegeten en niet duur.je kan er tevoet naar toe .

Család kisgyerekekkel, szept. 2012
"Leuke camping voor kinderen vanaf 4 jaar"
Ellen
6,0
2012. szeptember 10. Voor ons was dit een tegenvallende camping. We hebben een dochter van 21 maanden en daar was echt niets voor aanwezig. Het zwemwater is niet verwarmd en echt koud. Onze dochter is er 1x in geweest en we hebben haar er na 10 minuten uitgehaald, omdat haar lippen blauw werden. Er is geen speeltuintje voor kleine kinderen aanwezig, 1 wipkip was er maar liefst. De oudere kinderen vermaakten zich prima, zij houden zichzelf beter warm.
Na 1 september was de camping uitgestorven, niet echt gezellig dus. Het winkeltje is zeer, zeer prijzig. Er zit een bakker en een Intermarche in het dorp, dus doe daar je boodschappen.
De stacaravan was overigens fantastisch. Nieuw, schoon, airco, goede bedden en luifel aanwezig. De service en klantvriendelijkheid was prima. De meiden waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Nederlands is de voertaal en op de camping staan bijna alleen maar Nederlanders en Belgen.

Párok, szept. 2012
"Niet gauw een eerstvolgende keus"
elsmors
3,0
2012. október 02. wij kwamen met de caravan, grote plekken, schaduw en zon.Het personeel was heel vriendelijk alleen het sanitair was afschuwelijk, oud en vies. Met ingang van het volgende jaar werd het restaurant in gebruik genomen, nu alleen voor de snack. Er waren heel weinig campeerders,

Család kisgyerekekkel, szept. 2012
"Zeker voor herhaling vatbaar!"
Ensing
8,0
2012. szeptember 18. Wij zaten in een Kalaharitent, voor ons eerste keer kamperen. Eerst even wennen, dit kwam misschien doordat het wat koud was op de dag van aankomst, want op de warme zonnige dagen gaf het dan ook een heel ander sfeertje.We hadden een mooie tent met veel privacy en ruimte, en deels in de bossen. Wel erg rustig op de camping, vooral op het tententerrein. We hadden het sanitair met weinig mensen hoeven te delen. Was dan ook schoon en netjes. Animatieteam deden goed hun best om de kinderen te betrekken bij de minidisco. Zwembad was leuk en niet te druk. Omgeving was mooi, heuvelachtig. Voor de bezienswaardigheden moet je even rijden, maar dat moet je in Nederland ook. We zijn nog lang niet uitgekeken en we willen zeker nog een keer terug komen, maar dan als het iets drukker is. De dag voor vertrek kregen we, jawel, buren! Ons zoontje van 2,5 vond dit erg interessant en had gelijk een speelkameraadje. Dit hadden we beetje gemist. Ons dochtertje van 6 maand niet gehoord!

Család kisgyerekekkel, aug. 2012
"Heerlijke vakantie, wel heel veel Ottawa tenten..."
BenTiSe
8,0
2012. augusztus 29. We hebben een heerlijke vakantie gehad in de nieuwe tent van een touroperator. Zeker een hele verbetering van de Navajo die hierbij schril afsteekt. Animatieteam was druk in de weer het iedereen naar de zin te maken en dit lukte ook prima. Service was prima.

Család kisgyerekekkel, 2012
"Zeker geen tweede keer"
Bianca
3,0
2012. augusztus 28. Deze camping zullen wij geen tweede keer bezoeken. Sinds kort in handen van iris parc, een camping met een flink aantal gasten, het zwembad was hiervoor veel te klein , en niet verwarmd . vanaf de camping loop je zo het dorp in, echter je komt in een dorp waar je niets te doen hebt, heel stil, een bakker en een mini supermarkt en verder compleet uitgestorven. Het plaatsje Hauterives in de buurt is leuk met Paleis Ideal verder in de buurt geen leuke uitstapjes of leuke gezellige Franse dorpjes en toerisme. Al snel minimaal een uur in de auto , wat wel de moeite is , dan ga je ook de mooie natuur zien en de mooie bergen. Receptie onvriendelijk en totaal niet meedenken, amper dat er weinig leiding is voor al het jonge personeel. Veel Nederland personeel, ook animatie team spreekt NL . Tenten van de touroperator zijn mooie ruime tenten. Mobile homes zijn netjes en hebben airco, echter staan ze op een groot veld, zeer ongezellig, om van het uitzicht daar maar niet te spreken. schandalig!

"Prima vermaakt!"
drie
8,0
2012. szeptember 28. Wij (alleenstaande ouder + 2 kinderen van 4 en 7) zijn de laatste week van augustus op deze camping geweest. We zaten in een prachtige, ruime nieuwe mobilhome met eigen sanitair. Het personeel was erg vriendelijk, het zwembad met de glijbanen erg leuk en het animatieteam was werkelijk top, een dikke tien! We hadden eigen sanitair, dus dat was dik in orde, maar een verbeterpunt is wel dat het algemene sanitair wat verouderd is. Dat mensen zeggen dat er níéts te doen is voor kleintjes vind ik onbegrijpelijk. Er is wel degelijk een kleuterbad, de middelste, met die paddenstoel. Er is ook een hartstikke leuk indoor klimgebeuren en een springkussen. Dat vinden kleintjes toch ook leuk (uit ervaring)? Wel ontbreekt er inderdaad een buitenspeeltuintje. Verder is er 1 glijbaan waar je met een band af moet, die vonden we ook geweldig. En er zijn er vier, wat kleiner, waar je zonder band af kan, ook heel leuk. Omgeving richting de Alpen (idd wat verder rijden) is prachtig. Prima vermaakt dus!

Család kisgyerekekkel, aug. 2012
"Het ontbreekt aan veel, vooral geen gastvrijheid"
Rob Groen
4,0
2,0
3,0
2012. szeptember 05. Wil je echt kamperen dan kan je deze camping rustig overslaan. Houd je van animatie met veel volume en harde muziek tot 22.30 uur elke avond terwijl je kleintjes proberen de slaap te vatten dan is dit misschien wat. Sanitair is wel vies. Er komen drie keer per dag mensen 'schoonmaken' maar mij is niet duidelijk wat ze doen. Dode vliegen en haren op de muren in de wc's en douches. Bah! In de omgeving is vrij tot zeer weinig te doen tenzij je elke dag meer dan een uur in de auto (enkele reis) wilt zitten voor een uitstapje. Voor de allerkleinsten is er werkelijk niets, nog geen zandbak of peuterbadje. Als je van de glijbanen af wilt, MOET je een band hebben en die kan je kopen voor maar liefst 7,5 per stuk van de camping. De huur tenten staan erg dicht op elkaar en hebben de sfeer van een vol gepropte plek met mensen die geen kampeerders zijn. De kampeerders staan daar tussen door geplaatst en dan is er nog een waanzinnig lelijk deel waar allemaal mobile homes in de knallende zon staan,

Zoover link az Ön weboldalára

Több lehetőségért kattintson ide

Poll

Melyik nemzet turistái idegesítik Önt legjobban a nyaraláson?

Ön tulajdonos?

A Zoover különböző szolgáltatásokat nyújt a tulajdonosoknak.Több információhoz kattintson ide!