Értékelések Kemping De Wildhoeve*****

94 vélemény
Értékelések Kemping De Wildhoeve*****
Hanendorperweg 102, 8166 JJ, Emst
Hivatalos weboldal
Szeretné tudni, hogy mit kell várni ettől a szálláshelytől: Kemping De Wildhoeve***** (Emst)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket.
Kemping De Wildhoeve ennyit kap: 8,1 / 10, a következő alapján: 94 vélemény
Szeretné tudni, hogy mit lehet várni ettől a szálláshelytől: Kemping De Wildhoeve*****(Emst)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket. Ezt is megtekintheti a Zooveren: 18 fényképek nyaralásokról,erről: De Wildhoeve*****,Kemping Még keresgél? Nézze meg az itteni szálláshelyeket: Hollandia Nézzen meg minden szálláslehetőséget itt: Gelderland Hasonlítsa össze ezt Kemping,De Wildhoeve***** más helyekkel itt: Emst
Türelmét kérem...
Sajnos nincsenek vélemények magyar nyelven erről De Wildhoeve*****/Emst. De Ön leírhatja véleményét.

Volt már ezen a szálláshelyen?

Betűméret: A A A

8,6
Mutasson értékeléseket erről:
Értékelések ezen a nyelven:
Család kisgyerekekkel, máj. 2013
"Top camping met geweldige safari tenten"
Joke Klinkum
9,0
2013. május 12. Wat zijn wij ver weg geweest zo dicht bij huis.
Heerlijk gegeten in de brasserie wat een goede prijs/kwaliteit verhouding voor mooie biologische en streek producten, ook voor de kinderen.En laten wij de wijnkaart niet vergeten, hier zit voor iedereen wel wat lekkers tussen.

Család kisgyerekekkel, 2013
"Mooie camping, slechte (dure) horeca en winkel."
cborst
5,0
3,0
4,0
1,0
8,0
2013. május 11. De camping is mooi gelegen, goed onderhouden en heeft uitstekend sanitair.
Echter, de secundaire faciliteiten zijn bijzonder zwaar tegengevallen.
In het restaurant geboekt om 18.30 uur, voorgerecht om 19.30 uur op tafel, hoofdgerecht om 20.45 op tafel, nagerecht waren ze vergeten.
Hoofdgerecht heeft iedereen verbaast, bijna leeg bord opgediend, stukje vlees was echt extreem mini, saus was nog minder, grote schande !!
Bijna geen eten op tafel, groente werd vergeten op te dienen, patat voor 4 personen een klein bakje, extra patat... betalen !!
Pas om 21.30 uur kwam het nagerecht, na er om gevraagd te hebben. ( misschien daarom ook dubbel berekend!)
Na 3 uur tafelen waren de kids niet meer blij.... duidelijk.
Wij hebben met 2 volwassenen en 2 kinderen gegeten, rekening ruim 150 euro en we zijn hongerig vertrokken.

En verder... de winkel.
Blikje Smak lunchworst € 3,65
Broodjesprijs elke dag fout berekend!

Család kisgyerekekkel, ápr. 2013
"Topcamping!"
G. Tiemens
9,0
2013. április 25. Echt een supercamping dit! prachtige ligging, mooie omgeving, mooie ruime kampeerplaatsen met leuke speelvoorzieningen voor de kinderen. Prachtig kindersanitair, en vriendelijk personeel. Een echte aanrader. Wij komen zeker terug!

"Goede en nette camping"
Lokken
10,0
2012. augusztus 15. Nette camping met goede en schone sanitair gebouwen.Wij zaten op de hertenweide mooie grote plekken en naast het sanitair gebouw en totaal geen herrie 's avonds van kinderen die gillen ofzo na 22:00 uur is het gewoon dood stil.Als je van de zon houd is het wel verstandig om op een zonnige dag van te voren te gaan kijken welke plek je wil want staan veel hoge bomen die de zon op div plekken weg nemen.Het zwembad is leuk voor jonge kinderen leuke glijbaan maar miste de stroom versnelling en toezicht vanuit de camping,de wat oudere kinderen maken veel bommetjes enzo zonder te kijken of er andere kinderen in de buurt zijn en buitenbad was erg koud.(was ook niet veel zon geweest).De camping winkel was erg prijzig maar supermarkten genoeg in de omgeving.Goede patat zaak met ook pizza en restraurant niet geprobeerd vond het erg prijzig voor op een camping.animatie voor jonge kinderen mag wat aangesleuteld worden maar in omg genoeg leuke dingen te doen.Verder gewoon top camping en een aanrader

"Super!"
Floris en Cat
10,0
2012. augusztus 13. Ik kan mij niet voorstellen dat mensen een slechte beoordeling geven. In ieder geval niet in de periode die wij er waren, namelijk de afgelopen twee weken.
Groot verschil met een ketencamping is dat de eigenaren 100% voor hun camping en gasten gaan. Daarbij hebben zij goed en vriendelijk personeel waarvoor geen enkele vraag teveel is.
Mooie kampeervelden waardoor je het idee hebt op een mini camping tussen schitterende bomen te staan. Heerlijk voor kinderen die binnen no time vriendjes en vriendinnetjes hebben.
Top sanitair en het binnenzwembad maakt het compleet (voor mijn dochter).
Campingwinkel wel te duur maar dat is logisch en op 3 km. zijn alle grote supermarkten te vinden.
Veel attractie(parken) en mooie natuur in de omgeving.
Alle ingrediënten voor een zeer geslaagde vakantie!

Absolute aanrader!

"Wat vervelend ! !"
marco
9,0
2012. augusztus 12. als hollander wil men het lieft klagen, maar ja dit is gewoon een SUPER camping.
een mooi paradijs voor kinderen.
wij zijn hier 16dagen geweest 2 dagen slecht weer. en zelfs dan is het een TOP camping.

"Echt leuk"
jori lamboo
10,0
2012. július 24. we hebben een hele leuke vakantie gehad wij zaten in een hele speciale accomodatie een artcamp het is echt de moeite waard
de omgeving is mooi tussen de bossen
het zwembad was ook heel leuk een binnen en buitenbad
de wc's waren heel erg schoon!
de eetgelegenheden hebben we niet echt gevonden want we waren er maar 3 dagen
ze hadden ook hele leuke activiteiten niet alleen voor kleine kinderen maar ook voor grotere

we hebben het heel leuk gehad

"Mooie camping"
Twan.hofkens
6,0
10,0
2012. július 31. Deze camping ligt wel wat afgelegen maar voor kinderen tot 12 jaar is er genoeg te doen zijn net terug van twee weken vakantie super sanitair erg schoon animatie mag nog wat groeien

"Al jaren favoriet"
h martens
8,0
2012. július 24. Zoals al jaren een leuke vakantie, alleen jammer dat de eigenaresse de vakantie opende met de waterweken(grapje), we hebben ondanks de regen een gezellige drie weken doorgebracht, en als klap op de vuurpijl de vooravond voor vertrek lekker gegeten in het restaurant, waar de Kok een heerlijk malse steak op tafel liet zetten,en een zeer malse dikbilbiefstuk, verse groeten en lekkere eigen gemaakte dikke frieten.
Bij het uitboeken een weekend gratis kamperen gekregen in september of juni2013, hier hebben we al meteen gebruik van gemaakt bij de boeking van 2013.
De ontvangst zoals gewoonlijk erg gastvrij met dit keer een mooie map met allerlei informatie.
Namens de Familie Martens uit Venray, bedankt voor de drie weken en tot volgend jaar.

Egyedül, jún. 2012
"Jammer"
Ludo Vandebril
9,0
2012. június 21. Er hangt weliswaar een relatief stevig prijskaartje aan vast, maar deze is het meer dan waard. Vriendelijke en professionele ontvangst, correcte begeleiding en een schitterende logistiek. Binnen- en buitenzwembad is uitzonderlijk mooi, met een perfecte hygiëne. Sanitaire blokken zijn zeer compleet, ruim voldoende en worden perfect gekuist. Het lijkt wel alsof er per saniblok een onzichtbare geest de boel achter je schoonmaakt. Wat ook veel zegt van het soort van gasten, natuurlijk. Want een toilet is maar net zo proper als de vorige bezoeker het achterlaat. Korotm, een plaats om zeker terug te komen voor een volgende korte fietsvakantie. Eén spijtig detail (voor ons toch): honden worden niet toegelaten. Dus voor een volgende familievakantie komt deze camping jammer genoeg niet in aanmerking.

Zoover link az Ön weboldalára

Több lehetőségért kattintson ide

Szavazás

Melyik európai turista öltözködik a legjobban?

Ön tulajdonos?

A Zoover különböző szolgáltatásokat nyújt a tulajdonosoknak.Több információhoz kattintson ide!