Értékelések Üdülőpark Slagharen*****

543 vélemény
Értékelések Üdülőpark Slagharen*****
Zwarte Dijk 37, 7776 PB, Slagharen
Hivatalos weboldal
Szeretné tudni, hogy mit kell várni ettől a szálláshelytől: Üdülőpark Slagharen***** (Slagharen)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket.
Üdülőpark Slagharen ennyit kap: 7,4 / 10, a következő alapján: 543 vélemény
Szeretné tudni, hogy mit lehet várni ettől a szálláshelytől: Üdülőpark Slagharen*****(Slagharen)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket. Ezt is megtekintheti a Zooveren: 425 fényképek nyaralásokról,erről: Slagharen*****,Üdülőpark Ezt láthatja: 55 videók, erről: Slagharen*****, Üdülőpark Még keresgél? Nézze meg az itteni szálláshelyeket: Hollandia Nézzen meg minden szálláslehetőséget itt: Overijssel Hasonlítsa össze ezt Üdülőpark,Slagharen***** más helyekkel itt: Slagharen
Türelmét kérem...
Sajnos nincsenek vélemények magyar nyelven erről Slagharen*****/Slagharen. De Ön leírhatja véleményét.

Volt már ezen a szálláshelyen?

Betűméret: A A A

6,9
Mutasson értékeléseket erről:
Értékelések ezen a nyelven:
Család kisgyerekekkel, 2013
"Een paradijs voor kinderen"
Rob V.
8,0
2013. június 12. Wij zijn met onze twee kinderen een lang weekend naar Slagharen geweest. Hoewel we helemaal geen kampeerders zjin hebben we in een wigwam geslapen. Het is behelpen als je het met een apartment of huisje vergelijkt maar ik vond het goed te doen voor een lang weekend. Ik weet niet of het met twee weken en regen ook uit te houden is want wij hadden prachtig weer. De nachten waren koud buiten, maar de twee kachels hielden de tent lekker warm. Het avondprogramma was fantastisch voor onze twee kids (3 en 5) en bij de prijs zit ook entree naar het vakantiepark op alle dagen.
Het eten in het park is zoals in alle parken al moet ik zeggen dat er veel soorten restauranten zijn. Verder is er een supermarkt dus je kunt als je wilt zelf wat halen en maken of je kunt natuurlijk ook altijd buiten het park gaan eten.
We gaan zeker een keer terug

2013
"Slagharen wigwam"
michelle
9,0
2013. június 07. de vloer was heel erg plakken en vies. De tafels, fornuis etc ook plakkerig dus een tip loop niet in de wigwam op blote voeten. Je hebt wel een eigen douche hokje dat er wel goed verzorgt uitzag.

"Hartstikke leuk!!"
familie asa
7,0
2013. május 27. Goed weekend slagharen gehad. Leuk park, net huisje (vernieuwde Hacienda). Was nogal huiverig voordat wij gingen door de verschillende reacties op zoover. Snap die zeikerds niet! Blijf dan lekker thuis. Binnenkort zeker nog een keer naar vakantiepark Slagharen.

További ajánlatokat talál Üdülőpark Slagharen***** vonatkozóan itt:

"Sprookjes bestaan!"
w_poel9
2013. május 27. Zo loopt er bijvoorbeeld een echte heks in Slagharen,
ze staat bij de yellowstone huisjes de lakens uit te delen, gekleed in een zwart pakje. Ze schijnt zelfs een leidende functie te hebben over het personeel aldaar.

Verder hebben wij een plezierig verblijf gehad. Alle medewerkers waren cooperatief ingesteld, behalve deze dame.

U kunt gerust een verblijf boeken,wanneer u een kampeermens bent. maar wel via een veilingsite, want de volle mep betalen is het niet waard.

In de wigwam is alleen koud water, dus of u haalt warm water uit de douche unit naast de wigwam, of u zet de ketel op het vuur.

Család kisgyerekekkel, máj. 2013
"Echt fantastisch voor kleinere kids"
claudine_boubliou
10,0
2013. május 28. Wij hebben ons super vermaakt.konden overal zo instappen.Eetgelegenheden zijn er zat en ook genoeg keus, snap al die zeikerds niet die over eten beginnen. Er zijn hamburger restaurants, verse broodjes, pizza restaurant, steak house, chinees, zelf bedienings restaurant,pannekoeken, echt genoeg keus. Ja het merendeel bestaat wel uit gerechten met frietjes maar dat is toch in elk park het geval! Wij hebben heerlijk mexicaans gegeten in het steak restaurant, jammie. S' avonds ook kinderdisco en gratis bingo, super animatie en het was niet eens weekend/vakantie. Jammer dat het park pas 11 uur open ging en om 17 uur weer dicht, maar goed das de tijd van het jaar. Zwembad was ook prima voor de kids, maar in het hoogseizoen zou ik denk ik niet willen zwemmen dan te klein. Inchecken was ook zonder wachttijden dus wij hadden echt niks te klagen. Op het krappe, stoffige huisje na maar ach dat is ook overal het geval. Wij komen snel weer terug, heerlijk park met ruim voldoende voorzieningen

Család nagyobb gyerekekkel, máj. 2013
"Tis oke"
yohanka
5,0
4,0
3,0
5,0
2013. május 26. Schoonmaak had beter gekunt... bij aankomst troffen we een kappote onderdeel van de koelkast op tafel.

Család kisgyerekekkel, máj. 2013
""leuke en gezellige camping""
camperaar
8,0
2013. május 10. het verblijf op camping en attractiepark slagharen was voor ons leuk en gezellig.we waren er begin mei voor 3 dagen en het was er toen niet super druk.op woensdagmiddag [ niet op de "wisseldagen"]was het niet druk bij de receptie om in te checken.
ruime staanplaats.alleen misten we wel een klein speelplaatsje op het veld voor wanneer je s'avonds op de camping verbleef.
sunny beach is leuk voor de kinderen,maar je kan er niet in zwemmen.wel fijn dat er ligbedden voor de ouders aanwezig zijn.als het drukker zou zijn dan is het wel te klein.
mijn dochtertje heeft zich vermaakt tijdens de kinderdisco en de bingo.eten was redelijk.
ook voor de hond was er een ruim uitlaatveld,maar wel duur om voor je hond 10 euro per dag te moeten betalen!!!
in het attractiepark zelf kan je je ook prima vermaken.er was personeel om het hek open te maken.toevallig geen lange wachtrijen.binnenzwembad stelt niet veel voor!!
als ons zoontje wat ouder is komen we zeker weer terug op camping slagharen.

groetjes.

Család kisgyerekekkel, máj. 2013
"Leuk voor paar nachtjes"
Bianca
6,0
2013. május 16. Wij zijn 2 nachtjes in een Wigwam geweest. Gelukkig bij het inchecken geen lange rijen. Alleen wel opletten met inchecken: voor de Wigwams moet je eerst naar de wigwamwereld rijden. Je moet je bij de receptie daar aanmelden voor je sleutel en bedlinnen. Op de dag van vertrek krijg je bij de receptie van de wigwamwereld een uitrijkaart voor de grote parkeerplaats (dit ging bij ons mis, wij werden doorverwezen naar de receptie bij het pretpark, maar met wat gemompel en een telefoontje richting de wigwamreceptie toch gekregen). en kan je daar je auto neerzetten en met je bandje om het park in. Ondanks het wisselvallige weer toch 3 leuke dagen gehad. De kids (6 jaar) hebben zich prima vermaakt, zowel bij de Wigwam als in de attracties. Ze zijn wel streng met de lengte om een attractie in te komen. De tent is niet geschikt voor meer dan 2 volwassenen. Alleen de bedden in het midden hebben genoeg lengte. Goed gegeten bij Carthwright.restaurant.

Család kisgyerekekkel, máj. 2013
"Park is gewelding, maar het eten is waardeloos."
PatrickL
4,0
2013. május 13. Ben hier vroeger veel geweest als kind en wilde nu met mijn kinderen ook een keer op het park verblijven.

We zaten in een Nevada huisje. Erg ruim en nog mooi nieuw. Deze huisjes zijn zeker een aanrader.

Afknapper is wel dat alles zo kneuterig en op winstbejag is geregeld. Je krijgt maar 1 sleutel voor een 6 persoons huisje. Dat is gewoon niet handig. het personeel vertelde dat het anders teveel adiminstratieve rompslomp zou zijn. Bij park van keten krijg je gewoon 2 sleutels. Hoe moeilijk kan dat zijn?

Huisje heeft ook een vaatwasser, maar er is nauwelijks bestek of servies. Precies 6 messen, 6 vorken, 6 lepels en 6 borden. Dat is gewoon niet handig met een vaatwasser. Ook maar 1 maar lepels is waardeloos. allemaal zo kneuterig dus.

Het eten in alle restaurants is echt waardeloos. Niet vies, maar vreselijk duur en gemaakt van Aldi/Lidl achtig bevroren spullen. Zelfs de Churro's waren bevroren! Alsnog betaal je er overal een vermogen voor. Je voelt je dan gewoon bekocht.

Család kisgyerekekkel, máj. 2013
"Leuke week op de camping"
Sergej
6,0
2013. május 20. Wij hebben in de tweede week van de mei vakantie hier op de camping gestaan. Wij hadden twee plaatsen naast elkaar omdat opa en oma ook mee zijn geweest. De plaatsen zijn ruim genoeg en het veld waar wij op stonden (Sioux) is ruim genoeg om e kinderen lekker te kunnen laten spelen. Het zwembad bij de camping is echt voor kleine kinderen maar wel erg leuk opgezet. Het park zelf vonden wij erg leuk en de kinderen (4+7 jaar) hebben het heel erg naar hun in gehad. Nadeel is echter wel dat alle restaurantjes hetzelfde serveren, er is weinig tot geen keus wat eten betreft. De attracties zijn goed te doen en echt lange wacht tijden hebben wij niet gehad, is natuurlijk erg relatief maar wij vonden het meevallen. Maar nu komt het grootste probleem: Bij de wisseling van de huisjes en wigwams ontstaan er levensgevaarlijke situaties op de toe gangs weg. Wij hebben er tot twee keer toe ingestaan en meer dan een uur in de file gestaan en dat terwijl wij al op de camping stonden.

Zoover link az Ön weboldalára

Több lehetőségért kattintson ide

Szavazás

Melyik európai turista öltözködik a legjobban?

Ön tulajdonos?

A Zoover különböző szolgáltatásokat nyújt a tulajdonosoknak.Több információhoz kattintson ide!