7,0
2013. május 27.
Zo loopt er bijvoorbeeld een echte heks in Slagharen,
ze staat bij de yellowstone huisjes de lakens uit te delen, gekleed in een zwart pakje. Ze schijnt zelfs een leidende functie te hebben over het personeel aldaar.
Verder hebben wij een plezierig verblijf gehad. Alle medewerkers waren cooperatief ingesteld, behalve deze dame.
U kunt gerust een verblijf boeken,wanneer u een kampeermens bent. maar wel via een veilingsite, want de volle mep betalen is het niet waard.
In de wigwam is alleen koud water, dus of u haalt warm water uit de douche unit naast de wigwam, of u zet de ketel op het vuur.
10,0
Étkezési lehetőségek
10,0
2013. május 28.
Wij hebben ons super vermaakt.konden overal zo instappen.Eetgelegenheden zijn er zat en ook genoeg keus, snap al die zeikerds niet die over eten beginnen. Er zijn hamburger restaurants, verse broodjes, pizza restaurant, steak house, chinees, zelf bedienings restaurant,pannekoeken, echt genoeg keus. Ja het merendeel bestaat wel uit gerechten met frietjes maar dat is toch in elk park het geval! Wij hebben heerlijk mexicaans gegeten in het steak restaurant, jammie. S' avonds ook kinderdisco en gratis bingo, super animatie en het was niet eens weekend/vakantie. Jammer dat het park pas 11 uur open ging en om 17 uur weer dicht, maar goed das de tijd van het jaar. Zwembad was ook prima voor de kids, maar in het hoogseizoen zou ik denk ik niet willen zwemmen dan te klein. Inchecken was ook zonder wachttijden dus wij hadden echt niks te klagen. Op het krappe, stoffige huisje na maar ach dat is ook overal het geval. Wij komen snel weer terug, heerlijk park met ruim voldoende voorzieningen
8,0
2013. május 26.
Schoonmaak had beter gekunt... bij aankomst troffen we een kappote onderdeel van de koelkast op tafel.
9,0
2013. május 10.
het verblijf op camping en attractiepark slagharen was voor ons leuk en gezellig.we waren er begin mei voor 3 dagen en het was er toen niet super druk.op woensdagmiddag [ niet op de "wisseldagen"]was het niet druk bij de receptie om in te checken.
ruime staanplaats.alleen misten we wel een klein speelplaatsje op het veld voor wanneer je s'avonds op de camping verbleef.
sunny beach is leuk voor de kinderen,maar je kan er niet in zwemmen.wel fijn dat er ligbedden voor de ouders aanwezig zijn.als het drukker zou zijn dan is het wel te klein.
mijn dochtertje heeft zich vermaakt tijdens de kinderdisco en de bingo.eten was redelijk.
ook voor de hond was er een ruim uitlaatveld,maar wel duur om voor je hond 10 euro per dag te moeten betalen!!!
in het attractiepark zelf kan je je ook prima vermaken.er was personeel om het hek open te maken.toevallig geen lange wachtrijen.binnenzwembad stelt niet veel voor!!
als ons zoontje wat ouder is komen we zeker weer terug op camping slagharen.
groetjes.