Megérkezés dátuma:
Távozás dátuma:
induló árak 121 JOD
A legolcsóbb ár az elmúlt 48 órában
A legjobb utazási oldalak legjobb ajánlatait mutatjuk meg!
Mövenpick Aqaba*****
8,7
33 vélemény
Értékelések Hotel Mövenpick Aqaba*****
King Hussein Street, P. Box 678, 77110, Aqaba

Szeretné tudni, hogy mit kell várni ettől a szálláshelytől: Hotel Mövenpick Aqaba***** (Aqaba)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket.
Hotel Mövenpick Aqaba ennyit kap: 8,7 / 10, a következő alapján: 33 vélemény
Szeretné tudni, hogy mit lehet várni ettől a szálláshelytől: Hotel Mövenpick Aqaba*****(Aqaba)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket. Ezt is megtekintheti a Zooveren: 30 fényképek nyaralásokról,erről: Mövenpick Aqaba*****,Hotel Még keresgél? Nézze meg az itteni szálláshelyeket: Jordánia Nézzen meg minden szálláslehetőséget itt: Jordanië Hasonlítsa össze ezt Hotel,Mövenpick Aqaba***** más helyekkel itt: Aqaba
Türelmét kérem...
Sajnos nincsenek vélemények magyar nyelven erről Mövenpick Aqaba*****/Aqaba. De Ön leírhatja véleményét.

Volt már ezen a szálláshelyen?

Betűméret: A A A

33 találat a következőhöz: Mövenpick Aqaba*****

8,7
33 vélemény
Értékelés
8,7
Elhelyezkedés
8,8
Szolgáltatások
8,8
Ár - Minőség arány
8,6
Ételek
8,8
Szobák
8,3
Gyerekekhez való viszonyulás
9,1
Medence
8,3
Mutasson értékeléseket erről:
Egyedül, márc. 2014
"Schiterend hotel"Lefordít
Crusher1985
Értékelés
8,0
Elhelyezkedés
9,0
Szolgáltatások
10,0
Ár - Minőség arány
9,0
Ételek
9,0
Szobák
7,0
Medence
8,0

2014. március 16. Het hotel is daadwerkelijk schitterend. De lobby ademt een soort duizend en een nacht sfeer en de rest van het hotel is heel sfeervol aangelegd. De kamer is echter geen 5 sterren waard. Niet super schoon, vuile kitranden en het meubilair is echt aan vervanging toe.

Het ontbijtbuffet is zeer uitgebreid (zoetigheden, fruit, je eitje wordt vers gemaakt enz) en de tijden waarop je kan ontbijten zijn ruim. De bediening is attent. Het hotel huisvest nog een paar andere restaurants, waarbij vooral het mediterrane restaurant voor zeer schappelijke prijzen heerlijke Italiaanse gerechten serveert. Houd er wel rekening mee dat over het algemeen lunch en drankjes niet goedkoop zijn. Ik heb regelmatig in de stad voor de helft van de prijs gegeten.

Er zijn 3 zwembaden, waaronder 2 verwarmd. Het aantal strandbedden is wel beperkt. Het strand heeft echter genoeg plek. Wifi is gratis.

Movenpick Aqaba is een absolute aanrader en is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar Petra en Wadi Rum.

General Manager Stefan Keel, General Manager, 2014. március 20.
Tulajdonos mondja::  Greetings from Aqaba, We refer to your recent stay with us at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba and thank you for posting your experience on Zoover. We all at Mövenpick Resort & Residences Aqaba were very pleased to hear that you have enjoyed your stay with us and that you have been satisfied with the services and facilities provided. We would be delighted to welcome you back to Aqaba at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba in a not too distant future and assure you of our best care and attention at all times. Thanking you for your continued loyalty, we remain, With best regards,

Párok, márc. 2014
"Super plek"Lefordít
Rob Dekkers
Értékelés
9,0
Elhelyezkedés
9,0
Szolgáltatások
9,0
Ár - Minőség arány
9,0
Ételek
9,0
Szobák
8,0
Medence
9,0

2014. március 23. Super Hotel. Geweldige locatie om heerlijk binnen 3 minuten het centrum van Akaba te ontdekken. Alcohol is inderdaad erg duur in het Hotel maar kleine hoeveelheden meenemen uit de stad gaf geen enkel probleem. Eten in de stad is aan te raden, Rovers Return, Romero, en de Chinees achter de Mc Donald. Ali Baba is niks. Personeel en inwoners zijn super. Huur een auto en ga zelf op safari geweldig. Wegen zijn prima.

General Manager Stefan Keel, General Manager, 2014. március 26.
Tulajdonos mondja::  Greetings from Aqaba, We refer to your recent stay with us at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba and thank you for posting your experience on Zoover. We all at Mövenpick Resort & Residences Aqaba were very pleased to hear that you have enjoyed your stay with us and that you have been satisfied with the services and facilities provided. We would be delighted to welcome you back to Aqaba at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba in a not too distant future and assure you of our best care and attention at all times. Thanking you for your continued loyalty, we remain, With best regards,

Párok, febr. 2014
"Als een vorst in zijn paleis"Lefordít
a. & a, v. Gils Van...
Értékelés
10,0
Elhelyezkedés
10,0
Szolgáltatások
10,0
Ár - Minőség arány
10,0
Ételek
10,0
Szobák
10,0

2014. február 24. hotel is prachtig gebouwd, heeft de stijl van een paleis. wij zaten op de hoogste etage en vanuit het balkon zagen wij in een blik, het hotel binnenplein, de rode zee, de bergen en het stadscentrum. ruime tijden voor ontbijt en avond diner, met prettige bediening.
beiden met grote keuzes en zeer goed eten. Elke dag was dat een genot.
de wijn is duur, maar alle frisdrank en water uit onze koelkast was gratis dus
dit compenseert elkaar. we hadden 15 d geboekt, maar hadden 3 of 4 w moeten boeken. we wandelende door het oude stadje-het plaatselijke strand.
het is een gezellig plaatsje zonder luxe winkels. Leuke afwisseling is tochtje met hotelbusje naar movenpick Talabe, met zeer ruim palmen strand en prachtige tuinen met zwembaden, wij konden daar ook dineren. bezoek zeker ook wadi rum, maar denk aan warme das en lange broek en jack. wij bevelen het ieder aan. Movenpick vonden wij veruit het beste hotel in akaba

General Manager Stefan Keel, General manager, 2014. február 27.
Tulajdonos mondja::  Dear Valued Guest, We refer to your recent stay with us at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba and thank you for posting your experience on Zoover. We all at Mövenpick Resort & Residences Aqaba were very pleased to hear that you have enjoyed your stay with us and that you have been satisfied with the services and facilities provided. We would be delighted to welcome you back to Aqaba at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba in a not too distant future and assure you of our best care and attention at all times. Thanking you for your continued loyalty, we remain, With best regards,

További ajánlatokat talál Hotel Mövenpick Aqaba***** vonatkozóan itt:

Párok, nov. 2013
"Een aanrader"Lefordít
Familie De Moor Bam...
Értékelés
9,0
Elhelyezkedés
10,0
Szolgáltatások
8,0
Ár - Minőség arány
8,0
Ételek
9,0
Szobák
7,0
Medence
8,0

2013. november 10. Hotel is zeer goed gelegen, dichtbij de luchthaven ( 20min) en aan de rand van de stad Aqaba. Service is uitstekend, schoonmaak in de kamer kan beter, eten is gevarieerd en zeer lekker, de manager staat dicht bij zijn mensen en helpt mee wanneer het nodig is. De dranken zijn te duur en ijsjes zijn altijd te betalen. Het weer was er zeer goed ( elke dag minimum 30°c) en je kan altijd buiten eten.

General Manager Stefan Keel, General Manager, 2014. február 18.
Tulajdonos mondja::  Dear Valued Guest, We refer to your recent stay with us at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba and thank you for posting your experience on Zoover. We all at Mövenpick Resort & Residences Aqaba were very pleased to hear that you have enjoyed your stay with us and that you have been satisfied with the services and facilities provided. We would be delighted to welcome you back to Aqaba at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba in a not too distant future and assure you of our best care and attention at all times. Thanking you for your continued loyalty, we remain, With best regards,

Család nagyobb gyerekekkel, okt. 2013
"Fantastisch hotel en een super gids!"Lefordít
G kr
Értékelés
8,0
Elhelyezkedés
9,0
Szolgáltatások
8,0
Ár - Minőség arány
9,0
Ételek
8,0
Szobák
9,0
Gyerekekhez való viszonyulás
8,0
Medence
8,0

2013. december 02. Het is een erg fijn hotel met een goede service waar een fijne sfeer hangt. De appartementen zijn erg mooi en ruim. Het eten is goedkoper te vinden in de stad Aqaba zelf.

Voor een trip naar Jordanië, en Aqaba(Akaba) in het bijzonder, kunnen wij een gids van harte aanbevelen.

Wij hadden al duidelijke plannen: Petra, Dode Zee en eventueel Wadi Rum. Maar onze gids had daar nog goede tips bij: een waterval met warm water in de buurt van de Dode Zee en overnachten in een kamelentent in de woestijn.
Door hem hebben we zoveel meer gezien en beleefd.
Bij hem voelden we ons veilig; hij kon alles vertalen in het Engels, wilde alle Jordaanse gewoontes uitleggen en kende de lekkerste restaurants. Hij zorgde voor eten en drinken onderweg en leende ons zelfs zijn rugzak in Petra. Er was hem niets te veel om het ons naar de zin te maken.

General Manager Stefan Keel, General Manager, 2014. február 18.
Tulajdonos mondja::  Dear Valued Guest, We refer to your recent stay with us at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba and thank you for posting your experience on Zoover. We all at Mövenpick Resort & Residences Aqaba were very pleased to hear that you have enjoyed your stay with us and that you have been satisfied with the services and facilities provided. We would be delighted to welcome you back to Aqaba at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba in a not too distant future and assure you of our best care and attention at all times. Thanking you for your continued loyalty, we remain, With best regards,

Barátok, febr. 2013
"Tandje bij steken"Lefordít
luc vandamme
Értékelés
8,0
Elhelyezkedés
10,0
Szolgáltatások
9,0
Ár - Minőség arány
9,0
Ételek
9,0
Szobák
5,0
Gyerekekhez való viszonyulás
9,0

2013. február 13. service -eten - ligging prima
kamers wat gedateerd : douchegordijn - dagelijks onderhoud-beeldbuisTV

General Manager Stefan Keel, General Manager, 2014. február 18.
Tulajdonos mondja::  Dear Valued Guest, We refer to your recent stay with us at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba and thank you for posting your experience on Zoover. We all at Mövenpick Resort & Residences Aqaba were very pleased to hear that you have enjoyed your stay with us and that you have been satisfied with the services and facilities provided. We would be delighted to welcome you back to Aqaba at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba in a not too distant future and assure you of our best care and attention at all times. Thanking you for your continued loyalty, we remain, With best regards,

Párok, okt. 2012
"Een heerlijk hotel na een boeiende rondreis."Lefordít
Joke
Értékelés
7,0
Elhelyezkedés
8,0
Szolgáltatások
9,0
Ár - Minőség arány
9,0
Ételek
9,0
Szobák
9,0

2012. október 29. Vriendelijk personeel, maar bediening een rommeltje bij de restaurants.
Zeer kundig personeel aan de balie en ook achter de buffetten. een heerlijk 12+ zwembad boven op de loopbrug met uitzicht over de stad. Mooie ruime kamers.

General Manager Stefan Keel, General Manager, 2014. február 18.
Tulajdonos mondja::  Dear Valued Guest, We refer to your recent stay with us at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba and thank you for posting your experience on Zoover. We all at Mövenpick Resort & Residences Aqaba were very pleased to hear that you have enjoyed your stay with us and that you have been satisfied with the services and facilities provided. We would be delighted to welcome you back to Aqaba at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba in a not too distant future and assure you of our best care and attention at all times. Thanking you for your continued loyalty, we remain, With best regards,

Család kisgyerekekkel, máj. 2012
"Fantastisch hotel!"Lefordít
Wendy
Értékelés
9,0
Elhelyezkedés
8,0
Szolgáltatások
10,0
Ár - Minőség arány
9,0
Ételek
10,0
Szobák
10,0
Gyerekekhez való viszonyulás
10,0

2012. június 23. Heel chique hotel. Erg vriendelijke bediening. We kregen gratis een upgrade naar een junior suite.
Heel lekker eten, veel variatie.
Door de problemen in Syrië was er relatief weinig volk in het hotel, waardoor we veel plaats hadden aan het zwembad. Ook de moeite om eens met het gratis busje naar de Mövenpick in Tala Bay te gaan om daar een paar uurtjes van de prachtige zwembaden te genieten.
Zeker geschikt met kleinere kinderen. Een kinderzwembad, een schaduwrijke speeltuin en een superlieve nanny Deepa waar de kleintjes even kunnen gaan spelen.
2 minpuntjes : de drankjes zijn nogal prijzig (de blikjes in de minibar zijn wel gratis) en in een kamer aan de straatkant heb je wel wat last van straatlawaai
Onze uitstappen naar Petra en Wadi Rum hebben we gedaan met 1 van de taxichauffeurs die voor het hotel staan. Erg goed en betrouwbaar. Goedkoper dan via touroperator en zo kan je eens met de plaatselijke bevolking praten. (altijd goede ervaringen mee gehad, ook in Marokko en Tunesië

General Manager Stefan Keel, General Manager, 2014. február 18.
Tulajdonos mondja::  Dear Valued Guest, We refer to your recent stay with us at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba and thank you for posting your experience on Zoover. We all at Mövenpick Resort & Residences Aqaba were very pleased to hear that you have enjoyed your stay with us and that you have been satisfied with the services and facilities provided. We would be delighted to welcome you back to Aqaba at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba in a not too distant future and assure you of our best care and attention at all times. Thanking you for your continued loyalty, we remain, With best regards,

Párok, nov. 2011
"Mooi, goed hotel."Lefordít
n_zwartjes
Értékelés
9,0
Elhelyezkedés
8,0
Szolgáltatások
7,0
Ár - Minőség arány
7,0
Ételek
9,0
Szobák
8,0

2011. november 29. Het Mövenpick in Aqaba is een prima onderkomen.
Pluspunten:
- het eten
- gratis gebruik minibar
- de ligging in het stadje zelf
- de service van een busje richting het strand van Mövenpick Tala Bay
- de (nabijheid van) de Rode Zee
- de hoeveelheid personeel
- de mooie kamers en service van dagelijks flesjes water
- de service van badhanddoeken op de stranden
- 'hidden city' Petra en woestijn 'Wadi Rum' goed te bereizen
- en natuurlijk het heerlijke weer!

Minpunten:
- af en toe slecht opgeleid of slecht Engels sprekend personeel
- de prijzen van de drankjes
- de grootte van het privéstrand (Tala Bay is veel mooier/groter)
- het meubilair in de kamers mag wel 's vervangen worden
- de 'veiligheidsmaatregelen' voordat je het hotel in kan: iedere keer weer door een luchthavenpoortje en absoluut verbod zelf eten en drinken mee naar binnen te nemen

General Manager Stefan Keel, General Manager, 2014. február 18.
Tulajdonos mondja::  Dear Valued Guest, We refer to your recent stay with us at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba and thank you for posting your experience on Zoover. We all at Mövenpick Resort & Residences Aqaba were very pleased to hear that you have enjoyed your stay with us and that you have been satisfied with the services and facilities provided. Meanwhile, Careful note has been taken of your comments, which you have encountered during your stay at our resort. It goes without saying that we have discussed this matter with the concerned Executives, who will look into this matter and take immediate actions. We would be delighted to welcome you back to Aqaba at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba in a not too distant future and assure you of our best care and attention at all times. Thanking you for your continued loyalty, we remain, With best regards,

Párok, nov. 2011
"Stelen"Lefordít
fiona
Értékelés
8,0
Elhelyezkedés
8,0
Szolgáltatások
8,0
Ár - Minőség arány
8,0
Ételek
8,0
Szobák
7,0

2011. november 27. Leuk hotel, leuk plaatsje. Alleen jammer dat de kamerjongens geld uit je portemonee halen die je in je tas op je kamer hebt liggen. Normaal altijd achter slot en grendel behalve de laatste ochtend terwijl we gingen ontbijten. Helaas kwamen we er op het vliegveld pas achter dat we geld misten....

General Manager Stefan Keel, General Manager, 2014. február 18.
Tulajdonos mondja::  Dear Valued Guest, We refer to your recent stay with us at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba and thank you for posting your experience on Zoover. Careful note has been taken of your comments, which you have encountered during your stay at our resort. It goes without saying that we have discussed this matter with the concerned Executives, who will look into this matter and take immediate actions. We would be delighted to welcome you back to Aqaba at the Mövenpick Resort & Residences Aqaba in a not too distant future and assure you of our best care and attention at all times. Thanking you for your continued loyalty, we remain, With best regards,


Zoover link az Ön weboldalára

Több lehetőségért kattintson ide

Szavazás

2014-ben valószínűleg (válassza ki az önnek megfelelő opciót):

Ön tulajdonos?

A Zoover különböző szolgáltatásokat nyújt a tulajdonosoknak.Több információhoz kattintson ide!