Megérkezés dátuma:
Személyek:
Szobák:
induló árak Ft 12310
A legolcsóbb ár az elmúlt 48 órában
A legjobb utazási oldalak legjobb ajánlatait mutatjuk meg!
Helikon***
85 vélemény
Értékelések Hotel Helikon***
Balaton-part 5, H-8360, Keszthely
Szeretné tudni, hogy mit kell várni ettől a szálláshelytől: Hotel Helikon*** (Keszthely)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket.
Hotel Helikon ennyit kap: 9,0 / 10, a következő alapján: 85 vélemény
Szeretné tudni, hogy mit lehet várni ettől a szálláshelytől: Hotel Helikon***(Keszthely)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket. Ezt is megtekintheti a Zooveren: 26 fényképek nyaralásokról,erről: Helikon***,Hotel Még keresgél? Nézze meg az itteni szálláshelyeket: Magyarország Nézzen meg minden szálláslehetőséget itt: Balaton környéke Hasonlítsa össze ezt Hotel,Helikon*** más helyekkel itt: Keszthely
Türelmét kérem...

9,7
Mutasson értékeléseket erről:
Értékelések ezen a nyelven:
Párok, 2012
"Nyáron még csodálatosabb lehet."
Besztery Attila
10,0
2012. november 07. A 609-es szobát birtokoltuk a párommal 2012. október 4-én 5-én & 6-án. Belépéskor a recepciós hölgyek (Sz. Adrienn & D. Nóra) a kedvességükkel eligazítottak és a későbbiekben se voltak másmilyenek. Mindig rengeteg a kérdésem és szeretem, ha van is rá válasz. Hát a hölgyek nem vallottak kudarcot. Fáradtan is mosolyogva megválaszoltak minden kérdést. Tovább haladva a szoba normálisnak írható. Nem a legjobb szobát kaptuk, de legközelebb a panoráma oldalt kérjük. Tiszta, rendezett volt belül minden. A szálloda tiszta és hangulatos. A vacsoránál volt egy úr (S. Ervin), aki várja a vendégeket és udvariasan köszön és eligazít az étteremben. Csak a meghajlás hiányzott és azt hiszem, hogy bele csöppentem valami filmbe. Nagyon kedvesen segített nekünk a választékos és nagyon finom ételek ki választásában. Ha nincs, a segítség lehet, hogy még mindig egy üres tányérral szédelgek, mert nem tudok dönteni. Mindenre figyel, mindenkinek segít udvariasan eligazodni és választani a bőség zavarában.

Család nagyobb gyerekekkel, 2012
"Tökéletes nyaralás."
Bogdán Já...
9,0
2012. szeptember 24. tőkéletesen megfelel a pihenéshez éa a kikapcsolodáshoz.Köszönet érte a személyzetnek. a konyha dolgozoinak .Séfnek Jozsefnek és helyettesének Lászlonak.külön megköszönnénk Gál Anna munkáját. szakértelmét és kedves barátságos segitő készségét.

Család nagyobb gyerekekkel, 2012
"Klassz volt!"
Brkic Anica
9,0
2012. szeptember 23. A hotel nagyon szép. Csodálatos helyen fekszik. A személyzet segítőkész, barátságos. Az étellel megvoltunk elégedve. Köszönet érte a konyha dolgozóinak! A szobák tiszták, rendesek. Külön köszönjük Gál Anna barátságát és segítőkészségét. Szakmailag nagyon érti a dolgát.
Jövünk legközelebb is!

További ajánlatokat talál Hotel Helikon*** vonatkozóan itt:

Csoport, 2012
"Nagyon jól éreztük magunkat!"
Vranka Zoltán
9,0
2012. szeptember 23. Mindennel meg vagyunk elégedve! A gyerekbarát programok is tetszettek. Köszönjük a személyzet munkáját, különösen Gál Anna szakmai hozzáértését és kedvességét! Még visszatérünk!

Egyedül, 2012
"TERMÉSZETES KEDVESSÉG, KÖZVETLENSÉG, SEGÍTŐKÉSZSÉG"
Dr. Csáky Imre...
8,0
2012. szeptember 22. Tisztelt Igazgató Úr!
Ezúton (is - hiszen bejegyzést is tettem a vendégkönyvbe) szeretném megköszönni értékesítési munkatársuk, Angi Annamária természetes kedvességét, segítőkészségét a szobafoglalással kapcsolatosan. Olyannyira elégedett voltam az ott töltött egy héttel, hogy szeretnék visszatérő vendégük lenni.
Köszönettel:
Dr. Csáky Imre (PhD) a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagja sk.

"Jó pihenés"
Bélavári ...
10,0
2012. szeptember 20. Minden nagyon tetszett és elégedetten távoztunk a Hotelből.
Különösen a konyhai személyzet munkájával vagyok elégedett, mert oda figyeltek az ételallergiámra. Köszönöm ezt séfnek és kollégáinak.
Köszönöm még Gáál Anna munkáját, segítőkészségét és szaktudását.

"Pihenésünk tökéletes volt"
Horváthné...
9,0
2012. szeptember 20. Mindennel tejesen meg voltunk elégedve. Külön megköszönném Gáál Anna étterem igazgatónak és kedves kollégáinak, hogy segítségünkre voltak.
Elégedetten távoztunk a Hotelből.
Köszönjük.

Család kisgyerekekkel, 2012
"Szép hely"
Kiss Mónika
6,0
7,0
2012. szeptember 19. Nagyon jól éreztük magunkat a családdal.
Kitűnő volt az étel.
Külön köszönöm Gáál Anna segítőkészségét,nagyon barátságos volt.

Párok, 2012
"3 csillagos szálloda 5 csillagos kiszolgálás"
Szalontai Tibor
9,0
2012. szeptember 18. Több mint húsz éve jártunk először feleségemmel a Helikonban, és azóta, ha tehetjük, újra eljövünk. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve, ezért nehéz bármit is kiemelni, de személyzet kedvessége, hozzáállása mindenképpen dicséretet érdemel! Ez azt jelenti, hogy jó kezekben van a szálloda irányítása! Köszönjük!

Család kisgyerekekkel, 2012
"Jó pihenés volt"
Vg Edit
10,0
2012. szeptember 03. Kellemes kikapcsolódás volt az a 3 éjszaka amit ott töltöttünk. Köszönünk mindent.

Zoover link az Ön weboldalára

Több lehetőségért kattintson ide

Poll

Melyik nemzet turistái idegesítik Önt legjobban a nyaraláson?

Ön tulajdonos?

A Zoover különböző szolgáltatásokat nyújt a tulajdonosoknak.Több információhoz kattintson ide!