Gyerekekhez való viszonyulás
10,0
2012. november 07.
A 609-es szobát birtokoltuk a párommal 2012. október 4-én 5-én & 6-án. Belépéskor a recepciós hölgyek (Sz. Adrienn & D. Nóra) a kedvességükkel eligazítottak és a későbbiekben se voltak másmilyenek. Mindig rengeteg a kérdésem és szeretem, ha van is rá válasz. Hát a hölgyek nem vallottak kudarcot. Fáradtan is mosolyogva megválaszoltak minden kérdést. Tovább haladva a szoba normálisnak írható. Nem a legjobb szobát kaptuk, de legközelebb a panoráma oldalt kérjük. Tiszta, rendezett volt belül minden. A szálloda tiszta és hangulatos. A vacsoránál volt egy úr (S. Ervin), aki várja a vendégeket és udvariasan köszön és eligazít az étteremben. Csak a meghajlás hiányzott és azt hiszem, hogy bele csöppentem valami filmbe. Nagyon kedvesen segített nekünk a választékos és nagyon finom ételek ki választásában. Ha nincs, a segítség lehet, hogy még mindig egy üres tányérral szédelgek, mert nem tudok dönteni. Mindenre figyel, mindenkinek segít udvariasan eligazodni és választani a bőség zavarában.
Gyerekekhez való viszonyulás
9,0
2012. szeptember 23.
A hotel nagyon szép. Csodálatos helyen fekszik. A személyzet segítőkész, barátságos. Az étellel megvoltunk elégedve. Köszönet érte a konyha dolgozóinak! A szobák tiszták, rendesek. Külön köszönjük Gál Anna barátságát és segítőkészségét. Szakmailag nagyon érti a dolgát.
Jövünk legközelebb is!