Értékelések Üdülőpark Cambrils Park Resort****

270 vélemény
Értékelések Üdülőpark Cambrils Park Resort****
Avenida Mas Clariana S/N, E-43840, Cambrils
Hivatalos weboldal
Szeretné tudni, hogy mit kell várni ettől a szálláshelytől: Üdülőpark Cambrils Park Resort**** (Cambrils)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket.
Üdülőpark Cambrils Park Resort ennyit kap: 8,7 / 10, a következő alapján: 270 vélemény
Szeretné tudni, hogy mit lehet várni ettől a szálláshelytől: Üdülőpark Cambrils Park Resort****(Cambrils)?Akkor nézze meg az itt szereplő értékeléseket. Ezt is megtekintheti a Zooveren: 132 fényképek nyaralásokról,erről: Cambrils Park Resort****,Üdülőpark Ezt láthatja: 2 videók, erről: Cambrils Park Resort****, Üdülőpark Még keresgél? Nézze meg az itteni szálláshelyeket: Spanyolország Nézzen meg minden szálláslehetőséget itt: Katalónia (Costa Brava és Costa Dorada) Hasonlítsa össze ezt Üdülőpark,Cambrils Park Resort**** más helyekkel itt: Cambrils
Türelmét kérem...
Sajnos nincsenek vélemények magyar nyelven erről Cambrils Park Resort****/Cambrils. De Ön leírhatja véleményét.

Volt már ezen a szálláshelyen?

Betűméret: A A A

Család kisgyerekekkel, máj. 2013
"Prachtig domein!!"
kellyf
8,0
2013. június 14. Wij verbleven in de nieuwe studio's La Mediterannia. Alles piekfijn in orde. Domein is prachtig onderhouden, grote supermarkt (gratis levering boodschappen bij bedrag hoger dan 40 euro), lekkere bakker, bankautomaat, pendelbusje naar strand.

Család kisgyerekekkel, máj. 2013
"Een paradijs voor gezinnen met kinderen"
marjoleinstraten
8,0
2013. május 31. Met de familie naar Cambrils Park geweest en in 2 Aloha huisjes verbleven via touroperator. De huisjes zijn netjes. Eenvoudig maar praktisch ingericht. De huisjes zijn geschikt voor 6 personen (2 slaapplaatsen in de woonkamer) maar dan is het wel meteen een drukke boel. De omgeving is niet spectaculair. Kunt wel lekker eten bij Tresor Island aan de overkant van het park waar kinderen 2 uur gratis kunnen spelen tijdens de lunch of het diner. Personeel achter de receptie en in de restaurants is vriendelijk en behulpzaam. Restaurants op het terrein zijn goed. Jammer dat de porties bij het visrestaurant karig zijn, zonder garnituur. Na afloop maar even een overheerlijke pizza gehaald. Verder is het aanbod van restaurants en eten meer als voldoende en kun je zeker goed eten op het park. Jammer van de mieren welke 1 van de slaapkamers in ons huisje "terroriseerde". Zelfs agressie van de schoonmaakmederwerkster mocht niet baten. Accommodatie is aan te bevelen aan gezinnen met kinderen.

Család kisgyerekekkel, szept. 2012
"Met kids: SUPER!!"
peter
8,0
2012. szeptember 20. . Wij zijn net terug met ons zoontje van 21 mnd. en wij hebben gewoon een superweek gehad. Het ging ons erom dat het vooral voor hem leuk was en dat was het zeker en dan zijn wij ook blij.
Verbleven in Bonita. net huisje waar je alles in vind wat je eigenlijk nodig hebt.
bedden niet super maar goed genoeg
douche netjes en idd goede straal.
keuken:alles wat je nodig hebt.
Zitgelegenheden zowel binnen als buiten prima.
Iedereen die er werkt is vriendelijk en behulpzaam.Alles wordt er met golfkarretjes geregeld!
Restaurants op het park ook gewwoon goed.
Zwembaden/ligbedjes ook prima. (op 1 bad na:die was echt ijskoud!)
Badmeesters pietluttig wat speelgerei betreft!
Winkeltjes/supermarkt prima.
Minpunten:
weg naar strand/buslijn salou/cambrills! Moeten ze echt wat aan doen. wij namen taxi terug in het donker.
GEEN NEDERLANDSE ZENDERS! Dit snap ik echt niet met de hoeveelheid nederlanders die er zijn/komen!
kidsdisco die om 9u begint. Echt te laat voor de kleinste! doe dit dan om 7u!

További ajánlatokat talál Üdülőpark Cambrils Park Resort**** vonatkozó...

Család kisgyerekekkel, aug. 2012
"Zeer mooi complex, echter !"
ronny_michel
8,0
2012. szeptember 24. Het resort is zeer mooi van opzet.

Wij verbleven in een Aloha huisje B27 (hierover later meer !!!) dat prima voldeed, handdoeken en beddengoed service zijn prima. Badkamer is wat gedateerd maar deze zouden geheel vernieuwd worden na dit seizoen.

3 zeer mooie zwembaden met voldoende gelegenheid om een bedje te bemachtigen, het water was aan de koude kant.

Het park ligt tussen Salou en Cambrils in en dus is het raadzaam om een auto ter beschikking te hebben als je iets van de omgeving wilt zien.

Huisje B27, de 3e dag werd bij ons ingebroken, na een verzoek voor een ander huisje kregen wij de dag daarna huisje B46 (prima huisje). Na ons kwamen er nieuwe mensenin B27 en geloof het of niet 10 dagen later werd er bij hun ook ingebroken. Beide keren ZONDER BRAAKSPOREN.
Wij hebben toen de conclusie getrokken dat er iemand van het park met een extra sleutel regelmatig ongewenst komt shoppen in huisje B27

Verder was het een zeer zeer mooie vakantie

Család nagyobb gyerekekkel, aug. 2012
"Prachtig maar ................"
CIMT
8,0
2012. augusztus 29. Park is een plaatje, geen grasspriet staat scheef.Weg naar het strand (800 m) is iets minder fraai maar wel goed te doen.

In Aug. 50% Spaans, 30% UK en de rest NL, Frans, Belgisch etc..

Huisjes zijn ruim, netjes en comfortabel. Voldoende privacy. Auto's blijven in een ring buiten de huisjes dus praktisch is het park autovrij. Linnen service werkt prima en personeel is erg vriendelijk. Annimatie vonden wij redelijk. Boodschappen kun je in/rond het park kopen maar een ritje naar Cambril is een paar minuten.

Wifi is gratis en je mag een gegeven paard niet in de bek kijken maar de snelheid was bij ons om te janken.

Wij hebben genoten en een super vakantie gehad maar voor ons was het de eerste en laatse keer op een resort. Mischien komen we terug als we oud zijn :-)

Wij missen de levendigheid en het "gezellige rumoer" van een camping. MIschien was de buurman (Camping Sangulli) voor ons geschikter geweest.

"Heerlijk genieten!!!!!"
andre99
10,0
2012. szeptember 16. Wat een schitterend park is dit. Wij zijn hier twee weken geweest in augustus. Met twee jongen van 6 en 9 het ontbrak ze aan niets. Alles is even netjes geregeld van schoonmaak tot aan animatie. De huisjes bonita zijn super. Echt een aanrader. Enige minpuntje is dat de kinderen bijna nergens in de zwembaden mogen spelen met zwembadspeelgoed (ballen of opblaas spullen). Verder ben ik erg benieuwd naar de nieuwe lagune huisjes. De modelhuisjes zagen er gaaf uit in ieder geval.

Család kisgyerekekkel, aug. 2012
"Prachtige camping omgeving minder"
marieke1347
5,0
9,0
2012. szeptember 07. Wij hebben een topvakantie gehad in Cambrils Park. Zijn met het vliegtuig gegaan. Hadden geen auto gehuurd en niet gemist. Bus is goedkoop en rijdt vaak. Is goed geregeld.
Het is mooi, schoon en alles ingesteld op kinderen wat voor ons met een tweejarige geweldig was. Onze dochter vond Parky het animatie figuurtje geweldig.
Wij houden echter wel van cultuur en dat ga in de directe omgeving niet te vinden. Cambrils en Salou zijn leuk om te bezoeken. Maar het zijn uit de grond gestampte erg massale plaatsen eerlijk is eerlijk. En verre grote plaatsen zoals Barcelona is met kind van 2 niet zo makkelijk te bezoeken. de trein reis heen en terug is namelijk ook 3 uur.
Dus top voor de kinderen maar misten leuke authentieke plaatsen en meer te doen in de omgeving.
Enkele minpuntjes:
- De kinderdisco begint om 21.00uur, echt te laat voor onze 2 jarige.
- Animatie was in het Spaans terwijl er toch ook veel engelse en nederlandse kinderen waren.
- Het zwembad water was de tweede week ijskoud

Család nagyobb gyerekekkel, aug. 2012
"Fantastische plek"
Gerdien Oosterhoff
10,0
2012. augusztus 27. We hebben ruim twee weken op het resort (een camping is het niet) doorgebracht in de bungalow villa bonita. We hadden een aangepaste bungalow. Heerlijk, dat er een douchestoel aanwezig was en de douche, hal en slaapkamer gemakkelijk toegankelijk zijn met een rolstoel. De bungalow was ruim en van alle gemakken voorzien (vaatwasser,airco,etc.).De zwembaden zijn geweldig en er zijn voldoende ligbedden. Het animatieteam organiseert o.a. Voetbal, basketbal en midgetgolftoernooien. De restaurants zijn goed. De bezorgservice van de winkel vonden wij heerlijk. Geen gesleep met zware boodschaptassen. De vuile was wordt voor € 6,00 gewassen. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en meteen voor volgend jaar weer geboekt.

Család kisgyerekekkel, aug. 2012
"Prachtig park met een maar..."
ilja.martine
5,0
8,0
2012. augusztus 28. Het park is prachtig, mooi aangelegd, schoon en wordt goed onderhouden. Wij zaten in een Villa Bonito en dat zijn lekkere huisjes maar de ligging kan alles bepalend zijn. Wij zaten bij de parkeerplaatsen, voordeel geen geluidsoverlast van de entertainment maar wel de 'gezellige' TL verlichting op je terras 's avonds. De huisjes staan heel dicht op elkaar dus je moet het treffen met je buren. Entertainment is leuk, kinderclub is lief en in alle talen. Zwembaden geweldig met leuke poolbar en restaurantjes, goede sfeer. Maar het handdoekje leggen is echt afschuwelijk! Om 9.30 uur is echt alles bezet en daar zitten dan gezinnen met babies in de brandende zon soms op de grond en de meest perfecte bedden met parasol staan tot 14 uur onaangeroerd. Ongelooflijk. Dat mensen dat ook pikken vind ik onbegrijpelijk. Receptie weet ook niet wat ze er mee moeten. Omgeving is vreselijk toeristisch maar park is echt mooi. Toch voor deze prijs zou ik er niet nog een keer voor kiezen.

Család kisgyerekekkel, júl. 2012
"Fantastisch resort"
annicka
9,0
2012. augusztus 13. 1ste maal op dit park verbleven .Het was een fantastische vakantie en een paradijs voor onze kids 11 , 7 , 5 .Wij hadden een villa aloha maar voor een gezin met 3 kids vond ik deze iets te klein , deze hebben wel allemaal mooie plekken met nog genoeg plaats erond zodat de kinderen er kunnen spelen . Als je naar de supermarkt op het park gaat en je koopt voor een bedrag vanaf 30 euro komen ze je spullen gratis aan je bungalow leveren .De zwembaden zijn geweldig en niet overdruk .Animatie 's avonds is top en om 00.00u is alles ook gedaan en heb je volledige stilte . Wij hebben het restaurant 2x bezocht en hebben er lekker gegeten voor een eerlijke prijs .Strand is max 10min lopen . Salou en Cambrils bezocht maar cambrils krijgt bij ons de voorkeur omdat deze gezelliger is .wij keren zeker terug maar dan villa bonita of mss een studio , want het park is volop bezig met de uitbreiding van het gedeelte met studio's.

Zoover link az Ön weboldalára

Több lehetőségért kattintson ide

Szavazás

Melyik európai turista öltözködik a legjobban?

Ön tulajdonos?

A Zoover különböző szolgáltatásokat nyújt a tulajdonosoknak.Több információhoz kattintson ide!