Étkezési lehetőségek
2012. augusztus 27.
We hebben ruim twee weken op het resort (een camping is het niet) doorgebracht in de bungalow villa bonita. We hadden een aangepaste bungalow. Heerlijk, dat er een douchestoel aanwezig was en de douche, hal en slaapkamer gemakkelijk toegankelijk zijn met een rolstoel. De bungalow was ruim en van alle gemakken voorzien (vaatwasser,airco,etc.).De zwembaden zijn geweldig en er zijn voldoende ligbedden. Het animatieteam organiseert o.a. Voetbal, basketbal en midgetgolftoernooien. De restaurants zijn goed. De bezorgservice van de winkel vonden wij heerlijk. Geen gesleep met zware boodschaptassen. De vuile was wordt voor € 6,00 gewassen. Wij hebben een heerlijke vakantie gehad en meteen voor volgend jaar weer geboekt.
9,0
2012. augusztus 28.
Het park is prachtig, mooi aangelegd, schoon en wordt goed onderhouden. Wij zaten in een Villa Bonito en dat zijn lekkere huisjes maar de ligging kan alles bepalend zijn. Wij zaten bij de parkeerplaatsen, voordeel geen geluidsoverlast van de entertainment maar wel de 'gezellige' TL verlichting op je terras 's avonds. De huisjes staan heel dicht op elkaar dus je moet het treffen met je buren. Entertainment is leuk, kinderclub is lief en in alle talen. Zwembaden geweldig met leuke poolbar en restaurantjes, goede sfeer. Maar het handdoekje leggen is echt afschuwelijk! Om 9.30 uur is echt alles bezet en daar zitten dan gezinnen met babies in de brandende zon soms op de grond en de meest perfecte bedden met parasol staan tot 14 uur onaangeroerd. Ongelooflijk. Dat mensen dat ook pikken vind ik onbegrijpelijk. Receptie weet ook niet wat ze er mee moeten. Omgeving is vreselijk toeristisch maar park is echt mooi. Toch voor deze prijs zou ik er niet nog een keer voor kiezen.
2012. augusztus 13.
1ste maal op dit park verbleven .Het was een fantastische vakantie en een paradijs voor onze kids 11 , 7 , 5 .Wij hadden een villa aloha maar voor een gezin met 3 kids vond ik deze iets te klein , deze hebben wel allemaal mooie plekken met nog genoeg plaats erond zodat de kinderen er kunnen spelen . Als je naar de supermarkt op het park gaat en je koopt voor een bedrag vanaf 30 euro komen ze je spullen gratis aan je bungalow leveren .De zwembaden zijn geweldig en niet overdruk .Animatie 's avonds is top en om 00.00u is alles ook gedaan en heb je volledige stilte . Wij hebben het restaurant 2x bezocht en hebben er lekker gegeten voor een eerlijke prijs .Strand is max 10min lopen . Salou en Cambrils bezocht maar cambrils krijgt bij ons de voorkeur omdat deze gezelliger is .wij keren zeker terug maar dan villa bonita of mss een studio , want het park is volop bezig met de uitbreiding van het gedeelte met studio's.