Gyerekekhez való viszonyulás
10,0
8,0
2013. április 27.
Prima hotel, supervriendelijke uitbaters, geen moeite is te veel, lekker eten, uitbater is chef-kok, zeer propere kamers en badkamer werd prima gereinigd, goede bedden, eigen kamer voor onze dochter,prima ligging in het dorp, rustig, schitterende aangepaste wijnen uit de Vallais volgens menu, leuke humor, voor herhaling vatbaar, wij zijn hier reeds 2x geweest, alles even goed als de eerste keer, alles is bespreekbaar met de uitbaters, aangepast menu voor de dochter tijdens raclette-avond. Tot volgend jaar Gutta en Patrick. Bedankt voor de leuke vakantie.
Gyerekekhez való viszonyulás
7,0
7,0
2013. március 25.
Hebben samen met onze kinderen (6 en 11) hier een week doorgebracht tijdens onze wintersportvakantie. Familiekamer is met deze leeftijden van de kinderen iets te knus, liepen elkaar in de weg. Kunt beter twee kamers nemen. Eten prima in orde, geen keuzemenu maar als je 's ochtends aangeeft dat je iets anders wilt is dat geen probleem. Klein familiehotel met de bijbehorende charme, men kent je dus bij naam. Piste en skischool zijn op loopafstand (10 minuten) en ze hebben een depot dat redelijk in de buurt zit.
9,0
2013. március 11.
Een fantastisch hotel, rustig gelegen met een mooi uitzicht op de bergen. Goed onderhouden kamer, mooie badkamer, kortom een tophotel.
Zelden zulk vriendelijk personeel mee gemaakt. De eigenaars (man en vrouw) hebben duidelijk plezier in wat ze doen en zorgen ervoor dat je een super ontspannen vakantie hebt. De eigenaar bereid zelf het eten. Een dikke 10plus! Ook het gebied is een 'pareltje' in de Alpen.