Gyerekekhez való viszonyulás
8,0
2011. június 05.
Az ott dolgozók mindent megtesznek, hogy jól érezd magad. A kiszolgálás nagyon jó, ettől nagyon jó nyaralási feelinged lesz. Mindenre gondoltak: vízforraló, bébi ételek, amiket az orrod előtt készítenek, az üvegeket sterilizálhatod, fantasztikus gyerek székek (olyan babábknak is be lehet állítani, akik még nem tudnak ülni. Hátrány a sok lépcső, és hogy a babakocsit cipelni kell. Előre kérni kell fölszinti szobát, hogy ezt elkerüld. Az étteremben mindig akarnak segíteni cipelni, de akkor is rizikós. A Hammam szuper! A szobalányok kedvesek, és mindig meglepnek amikor, amikor beérsz a szobádba, Virágok, stb... Az esti show-k hangosak. A bulik is, a zene visszhangzik a hegyeken. Szerencsére a gyerekek azért tudtak aludni. A strandon ajánlom a filmet, a popcornt beleértve.
Gyerekekhez való viszonyulás
10,0
2011. július 31.
Hosszú buszút után megérkeztünk a hotelbe. Szép környezet, nyugodt, alig vannak oroszok, gyönyörű szoba csodás kilátással a tengerre! Az ételek nagyon finomak, a saláták nagyon frissek, a halat mintha akkor fogták volna, és a desszertek.... WOW!!! Annnnyira finomak voltak!!! A szobával is minden rendben volt, semmi rosszat nem tudok mondani. Az animáció SZU-PER! A show-k nagyon jók! A téma estek is szuperek, a koktélok finomak és olcsóak, mivel a happy hour alatt 9 euro-t fizettünk 2 koktélért. Fél liter víz a medencénél 1 euroba kerül, de az étkezéseknél is elvihettél magaddal egy nagy üveg vizet, amit úgyis az asztalodra raktak. (szóval az ingyen van)Egyszerűen minden szuper itt! Mi május elején voltunk, amikor még nem olyan drága. Kár, hogy utána annyira felmegy az ára, mert azért május elején sok felhő volt..