2011. augusztus 11.
Törökországban 5 csillagot érdemel, 4 csillagos máshol. A szobák szépek, tiszták és tágasak. A személyzet mindenkinek rögtön ugrik, de alig beszél angolul. Ha valami probléma van, rögtön küldik a szerelőt. A medencék szépek és nagyok, főleg a relax medencét ajánlom nagyon. Hangulatos bárok, mindennel, amire vágysz. De miért is török 5 csillag.. káosz étkezés közben. Van egy tábla kirakva a ruházkodási szabályokkal, de attól még valakik fürdőruhában este is betévednek. Mindenki oda ül, ahova akar. 2 fő egy 8 személyes asztalhoz, minden lehetséges. A mennyiség elég, 8 nap után a minőség mindennap ugyanaz volt. A hely fekvése már ismert volt azok után, hogy 5ször voltunk Alanyaban, de azért nem kis távolság. A strand kavicsos és nem homokos. Fontos tipp: maradj távol a Hamamtól.
2011. május 18.
Most értünk vissza egy csodás nyaralásból. Megérkeztünk, és akkor kiderült, hogy voltak a szobánkban, más hely meg nem volt. Az volt a kérdés, hogy 3 napra nem megyünk-e át a Delphin Botanic-ba, és 3 nap után visszajövünk. Ez nem jelentett problémát, igazából élveztük is, hogy 1 hét alatt 2 hotelben is voltunk. Mindkettő fantasztikus volt, a Botanic kertjei gyönyörűek, és mindkét hotelt használhattuk. Az ételek finomak, és a kiszolgálás nagyon jó, anélkül, hogy erősködnének. A hamam és a wellness nagyon tetszett, ott is sokszor voltunk. De nem engedd, hogy mindenre rávegyenek, mert mielőtt észrevennéd, 150 euróval lehúztak. De csak oda kell figyelni. A kozmetikust is ajánlom, főleg a vitamin kezelést. Egyedül az utazásszervezővel nem vagyunk elégedettek. Az Alanyai hamam-t ajánlotta, mert az olyan csodálatos, de nehogy elhidd! Mint valami piac.. Meg a hotelről is panaszkodott..