10,0
2011. november 11.
Ez a hotel szuper! Főleg az ételek, a reggelinél minden nap frissen facsart gyümölcslé és nagyon jó kávé. A szobák nem nagyok, de jók. Az animáció is nagyon jó! Ami kár, hogy a külső medence nem fűtött, a fiunk 14 éves, és a medence 15 fokos volt. Legközelebb az amara wingsbe megyünk, ott van melegvizes medence. Ami feltűnt, hogy sok idős (65+) volt, kb 70 %, és sok német is, de semmi problémánk nem volt, sőt, nagyon jól kipihentük magunkat. Az időjárás is nagyon jó volt, de ne feledd, hogy fél 4 után lehűl, és már napozni sem nagyon lehet. Szuper a hotel, de legközelebb az amara wingsbe megyünk, a meleg víz miatt, meg a fiunknak jobb a fiatalabb közönség. Ami még jó, a hotelhez közeli kis boltok. Aki ezt kritizálja, azt nem értem.
9,0
2011. szeptember 29.
Szeptember 19-27-ig voltunk itt. 3 év után másodszorra, és megint szuper volt. Szép, nagyon tiszta, luxus hotel. A szoba jól van karbantartva, semmi sem hiányzik. A hűtőt mindennap feltöltik. Főleg az ételek szuperek. Mekkora választék, és milyen szépen van minden tálalva! Nagyon barátságos a személyzet, szuper strand. A hotelen kívül van egy nagy bazár, sok bolttal. 85 % német, és ebben az időszakban valóban főleg 65+. Ha a luxusra és a finom ételekre utazol, akkor ezt biztosan nagyon ajánlom.
7,0
2011. szeptember 28.
Szeptember 16-25-ig voltunk itt. Ha nyugalomra vágysz, akkor ajánlom ezt a hotelt. Finom ételek vannak, és nagyon jó a kiszolgálás. Ami feltűnt, hogy ebben az időben sok a 65 év feletti, ami jó, ha nyugalomra vágysz, de mi 24 évesek vagyunk, szóval a sörözőnél lehetett volna nagyobb élet. Az étlapos éttermek az amara wingben sokkal jobbak. Nagyon ajánljuk, de mi akkor is az amara winget választjuk Kemerben.