8,0
2010. április 13.
Gedurende de laatste 7 jaar gaan we 2 x per jaar met veel plezier naar Sevastopol vauit Kiev. We worden altijd heel persoonlijk ontvangen met natuurlijk een drankje, uitleg van de accommodatie, stadsgids en plattegrond. Tevens worden hun gasten altijd ingelicht over de do's en don'ts in Sevastopol. Dit levert altijd goede raad voor leuke bestemmingen, restaurants en bezienswaardigheden. Nu gaan we niet meer mee, maar normaal krijgen al hun gasten die langer verblijven een gratis stadwandeling aangeboden. De appartementen zijn modern, schoon en hebben alles wat een mens nuttig kan gebruiken tijdens een vakantie. De service is heel persoonlijk en als er iets is zijn ze 24 uur per dag binnen 30 minuten bij je. De excursies zijn altijd nieuw en gezellig en zeer interessant. Vooral het zwemmen met de dolfijnen is iets om naar uit te kijken. Momenteel zijn we in Sevastopol, maar zullen zeker voor we naar huis rijden, onze volgende vakantie bij hen boeken.
10,0
2010. február 28.
Vanwege de indeling van dit appartement hadden onze kinderen een volledig "eigen" appartement met douche, wc, keuken en slaapkamer voorzien van alle faciliteiten. het appartement ligt op een steenworp van het gezellige strand Omega. Wij hebben het geboekt via de Nederlandse eigenaar die woont in Sebastopol. Dat leverde gezellige avonden op met veel wetenswaardigheden om de mooiste plaatsen te bezoeken.
10,0
2010. január 23.
Wij hebben dit appartement geboekt met onze vrienden die net als wij ook een baby bij zich hadden. Het appartement is eigenlijk ingericht als 2 een kamer appartementen, maar toch samen. We hadden dus onze privacy als we dat wilden, maar konden ook lekker samen ontbijten en op stap. Voor de baby plaatste de Nederlandstalige eigenaar een campingbedje toen hij onze baby zag. Dat is pas service. Onze auto stond veilig onder bij het appartement en het strand, restaurants en barretjes lagen op 150 meter lopen. Inde buurt, maar toch lekker rustig in het appartement voor de baby om te slapen. Wij zullen hier zeker terugkeren!
2010. január 24.
Das Appartement hat eine sehr günstige Lage, was die schöne Umgebung anbetrifft.
Für Erwachsene gibt es dort mehr als genug, was sie machen und besichtigen können. Unsere Kinder interessieren sich nicht für diese Art von Umgebung.
Man kann dort viel erkunden, auch unter Wasser. Für uns eine schöne Ergänzung zu unserem Lieblingstauchrevieren. Der Service im Appartement war sehr spärlich.
Wir werden auf jeden Fall wieder an diesen Ort zurückkehren. Für Reisende sind die Flottentage zu empfehlen. Ein tolles Spektakel